Samsung Galaxy Z Flip 5G în elegante haine albe: Mystic White

826
Sursa Foto: via hdblog.it

Acum, toate privirile sunt îndreptate spre Galaxy Z Fold 2, recent oficializat de Samsung. Este extraordinar de performant, de puternic, de frumos și…de scump. Dar nu este singurul nou telefon pliabil lansat de Samsung în ultima vreme. De fapt, la sfârșitul lunii iulie Samsung a lansat și un Galaxy Z Flip 5G.

Este adevărat, Samsung Galaxy Z Flip nu este un model complet nou. Are doar un nou procesor, Snapdragon 865+, în timp ce designul și celelalte componente hardware rămân același. Și când nu se schimbă liniile, cum se poate distinge un produs într-un mod imediat vizibil de altul identic? Bineînțeles prin culori. Acum Flip-ul 5G a primit o ținută de gală: Mystic White.

Galaxy Z Flip 5G a debutat culoarea Mystic Bronze

De fapt, Samsung Galaxy Z Flip 5G a fost primul dispozitiv care a purtat noua și fascinanta culoare Mystic Bronze. Apoi aceasta a devenit o caracteristică tuturor noilor mărci Samsung, de la Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra la Galaxy Z Fold 2 și căștile wireless Galaxy Buds Live. Mai mult decât atât, cel mai bine dintre aceste noi dispozitive s-au vândut cele în culoarea Mystic Bronze! Și, întotdeauna în continuitate cu linia Galaxy Note, pliabilul Z Flip 5G este pe cale să primească o culoare nouă, cel puțin (inițial) în Coreea de Sud.

De fapt, o imagine a telefonului pliabil tip clamshell, Z Flip 5G a apărut pe net într-un magazin sud-coreean care prezintă o culoare albă fără precedent: Mystic White. Conform HDBlog, este același Alb Mistic pe care ar trebui să-l vedem în curând și pe Galaxy Note 20 Ultra.

Albul este cea mai deschisă culoare și este acromatic. În Europa și SUA, albul este asociat cu perfecțiunea, binele, onestitatea, curățenia, noul, neutralitatea și exactitatea. În Egiptul antic și Roma antică, preotesele purtau alb ca simbol al purității. A fost și culoarea regilor Franței.

În prezent, Z Flip 5G este disponibil în nuanțele Mystic Bronze și Mystic Black menționate mai sus. Aceleași culori sunt disponibile și pentru „fratele său mai mare” Samsung Galaxy Z Fold 2. Samsung nu face un lucru nou în lansarea de culori suplimentare în lunile imediat următoare lansării dispozitivelor. Este oarecum normal ca pe lângă Z Flip 5G și Galaxy Note 20 Ultra, și Samsung Galaxy Z Fold 2 să se îmbrace în cele din urmă în alb.