Galaxy Z Flip / Bloom va avea încărcare rapidă de doar 15W

727
Sursa Foto: SamMobile.com

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Samsung Galaxy Fold 2 sau Galaxy Bloom sau acum pare mai sigur ca Galaxy Z Flip nu va avea încărcare rapidă de 25W. Conform colegilor noștri de la SamMobile viitorul model clamshell Samsung trebuie să se descurce cu încărcarea rapidă de 15W. Nu este o tehnologie veche, este tot încărcare rapidă dar, am vrea să vedem noua tehnologie de încărcare rapidă de 25W pe cât mai multe smartphone-uri Samsung.

Informația, care provine de la site-ul sud-coreean The Elec, nu precizează dacă Samsung Galaxy Z Flip nu susține încărcarea rapidă de 25W sau vine în cutie doar cu un încărcător de 15W. Conform specificațiilor știm că Galaxy Z Flip este un smartphone mai apropiat de gama mid-range decât de cea premium. Cel mai probabil va avea o încărcare rapidă de 15W.

Seria Galaxy S20 cu încărcare de 25W, Galaxy Z Fold cu încărcare de 15W

The Elec a publicat un articol în care scrie despre ce viteze de încărcare rapidă vor avea telefoanele anunțate pe 11 februarie. La această dată Samsung va lansa seria Galaxy S20, pe Galaxy Z Flip, Galaxy Buds+, posibil și alte dispozitive purtabile și accesorii. Informația susține că toate modelele Galaxy S20 vor avea încărcare de 25W. Toate modele vor susține încărcarea rapidă de 45W și vor putea fi încărcate cu un astfel de încărcător. Diferența de încărcare între încărcătoarele de 25W și 45W este ceva mai mică de douăzeci de minute. În același timp pliabilul tip clamshell va suporta maximum 15W ca încărcare rapidă.

Cu toate acestea, o informație despre software-ul Samsung sugerează altceva. Firmware-ul Android 10 pentru Galaxy Note 9 se referă și la încărcarea „super rapidă” pentru un dispozitiv cu codul numit „floare” iar Bloom înseamnă a înflori! În acest fel suntem înclinați să credem că încărcarea rapidă de 25W va fi acceptată și de următorul pliant Samsung.

Încărcarea rapidă sau Quick Charge este o tehnologie dezvoltată de Qualcomm și utilizată pentru încărcarea telefoanelor mobile prin USB. Tehnologia Quick Charge a fost lansată de Qualcomm în 2013. Și alte companii au propriile tipuri de încărcare cu alt nume, dar sunt pe aceeași tehnologie.

Ca de obicei, numai timpul va spune ce este real și ce este ficțiune. Din fericire, suntem la mai puțin de o lună distanță de lansarea celui mai nou smartphone Galaxy pliabil al companiei Samsung, așa că nu va trece mult timp până vom afla exact cât de repede se va încărca bateria de pe Galaxy Fold 2 / Galaxy Bloom / Galaxy Z Flip.

La urma urmei, primul clamshell Samsung va fi cel mai accesibil telefon pliabil de pe piață. Va avea o baterie de dimensiuni medii, care nu va avea nevoie de atât de mult timp pentru a se reîncărca.