Samsung Galaxy Buds+, design neschimbat dar și în culoarea Sky Blue

839
Sursa Foto: 91mobiles.com

Următorul set de căști cu adevărat wireless ale companiei Samsung sunt secretul cel mai prost păstrat din domeniul tehnologiei. Obligat să devină oficial alături de familia Galaxy S20 în februarie, Samsung Galaxy Buds+ își va va păstra același design. Anul acesta Galaxy Buds a fost lansat cu seria Galaxy S10 și a fost gratuit în cutie ca promoție pentru cei care au pre-comandat un smartphone Galaxy S10.

Sigur că va veni probabil cu mici modificări la interior și ultima informație, via Ice Universe, este că nu va avea anularea activă a zgomotului. Samsung Galaxy Buds+ se concentrează pe o viață mai bună a bateriei și o încărcare mai rapidă. Noul set wireless Samsung va veni, de asemenea, cu o calitate mult îmbunătățită a sunetului, toate acestea așteptate de utilizatori.

Samsung Galaxy Buds+ într-o nouă culoare, Sky Blue

Setul original de căști wireless este disponibil în trei culori, galben, alb și negru. Acum conform site-ului 91Mobles, lista culorilor noului Galaxy Buds+ este extinsă cu o nouă culoare – albastru Sky. Sau, Sky Blue poate fi înlocuitorul culorii galbene de până acum, nu știm sigur.

Fotografiile cu noua culoare confirmă că Galaxy Buds+ va păstra designul și carcasa actualului set wireless. Lipsa Active Noise Cancellation (ANC) sigur va dezamăgi pe unii utilizatori. Dar ne consolăm cu gândul că poate în acest fel Samsung Galaxy Buds+ va fi mai ieftin decât setul original.

ANC, tehnologia de anulare activă a zgomotului funcționează prin utilizarea unui microfon orientat spre exterior pentru captarea sunetului exterior și a unui difuzor pentru emiterea unui sunet opus zgomotului exterior. Sunetul emis are rolul de a anula zgomotul din exterior.

Un lucru care va fi diferit este carcasa de încărcare Galaxy Buds+. Deși are aceeași formă și probabil același suport de încărcare fără fir ca Galaxy Buds original, acest nou model pare să aibă butoane L și R pe interiorul carcasei, care ar putea fi utilizate pentru verificarea nivelului de baterie al fiecărei căști.

În prezent, nu există nicio confirmare oficială de la Samsung cu privire la căștile wireless Galaxy Buds+. Acestea sigur vor fi lansate în paralel cu seria Galaxy S20, așa că, sperăm ca în perioada următoare să apară mai multe informații despre ele.