Galaxy Z Flip a fost lansat în sfârșit și în Australia și Noua Zeelandă

685
Sursa Foto: sammobile.com

Samsung Galaxy Z Flip a fost primit foarte bine de public peste tot în lume. Gigantul tech a lansat acest smartphone aproape peste tot în lume, dar a fost și o parte a lumii unde nu a ajuns. Acum Samsung a lansat pe Galaxy Z Flip și în Australia și Noua Zeelandă. În weekend-ul trecut, la aproape două luni după lansarea din Statele Unite, smartphone-ul pliabil de tip clamshell a ajuns și aici.

Cumpărătorii potențiali din Oceania mai au timp până joi pentru a precomanda cel mai nou Galaxy pliabil, conform SamMobile. Prețul la care este disponibil Galaxy Z Flip în cele două țări este de 2.199 dolari australieni (AUD), respectiv 2.399 dolari neozeelandezi (NZD). Transformat în euro aceste valori se situează la aproximativ 1.325 de euro.

Samsung Galaxy Z Flip lansat la antipozi

Neo-zeelandezii pot beneficia, de asemenea, de diferite programe pentru a face acest smartphone mai atractiv. Prețul inițial a lui Galaxy Z Flip poate fi redus cu până la 740 NZD prin diferite programe locale de tranzacționare, pe lângă faptul că primesc un cashback de 200 NZD în plus. Au posibilitatea și de a da la schimb unele smartphone-uri mai vechi de doi ani, cum ar fi Galaxy S9 și pot face economii de aproximativ 500 dolari NZD.

În ciuda prețului destul de mare și de aici, varianta Mirror Purple a lui Z Flip este deja în stoc în Australia. Momentan modelul pliabil în culoarea Mirror Black va fi disponibil ceva mai târziu. Dar consumatorii pot pre-comanda oricare dintre aceste versiuni. Samsung nu a dat detalii despre opțiunile în Mirror Gold și varianta personalizată Galaxy Z Flip Thom Browne. Nu se știe momentan dacă se vor lansa și ele în cele din urmă în Australia.

Australia este a 14-a cea mai mare economie din lume și are al zecelea venit mondial pe cap de locuitor. Australia a fost inițial folosită de către autoritățile engleze ca loc de deportare a deținuților de drept comun. Peste 40 de milioane de canguri din 50 de specii sunt în Australia.

Mai multe companii de telefonie mobilă din Australia vând Galaxy Z Flip

Samsung a vândut primul său telefon pliabil Galaxy Fold într-un ritm incredibil, imediat ce a fost scos pe piață. Cu Galaxy Z Flip, Samsung a adus pe piață un alt tip de telefon pliabil. Are un alt factor de formă. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între smartphone-ul pliabil Z Flip și Motorola Razr. Anume, ecranul lui Z Flip dincolo de a putea fi doar închis și deschis, poate fi și deschis în mai multe unghiuri. Toți specialiștii și recenzori din domeniu descriu acest smartphone pliabil ca un schimbător de jocuri în domeniul smartphone. În combinație cu o durată de viață bună a bateriei, interfață intuitivă și o multitudine de alte funcții, Flip-ul Samsung este foarte apreciat.

Samsung Galaxy Z Flip va fi vândut în Australia de Telstra, Optus și Vodafone. În ceea ce privește Noua Zeelandă, smartphone-ul unic Android este de asemenea distribuit de către Noel Leeming. Alternativ, sucursalele locale ale Harvey Norman și JB Hi-Fi vor începe vânzarea lui Z Flip în ambele țări.

Avem mulți cititori din Australia care ne urmăresc permanent și pentru ei este în special această știre. Le mulțumim pe această cale.