Samsung Galaxy Z Flip primește și el actualizarea stabilă One UI 4.0

361
Samsung Galaxy Z Flip primește si el actualizarea One UI 4.0
Sursa Foto: gsmarena.com

Samsung a adus cadouri de sfârșit de an pentru foarte mulți utilizatori Galaxy și a lansat One UI 4.0 (reparat) la seriile Galaxy S20, Note 20, Galaxy S10 și cele mai recente telefoane pliabile. De asemenea, Samsung Galaxy Z Flip original, în variantele sale LTE și 5G, a început să primească actualizarea One UI 4.

Actualizarea a fost observată în Italia și Elveția și suntem siguri că alți utilizatori vor primi One UI 4.0 în zilele următoare. Noua actualizare va fi lansată treptat în loturi în mai multe țări. Sunt zone sunt în care va ajunge mai repede în timp ce în unele mai târziu. Actualizarea Galaxy Z Flip One UI 4.0 are numărul de versiune F700FXXS8FUL8 în Italia, dar poate varia în funcție de regiune. Actualizarea va fi mai mare de cât o actualizare normală, dar nu știm ce spațiu de memorie ocupă.

Interfața One UI 4.0 disponibilă pe Samsung Galaxy Z Flip

Samsung a realizat o interfață personalizată bazată pe Android 12 aproape perfectă. Majoritatea noilor caracteristici din sistemul de operare Android 12 se regăsesc și noua interfață Samsung, inclusiv conceptul Material You. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru Samsung Galaxy Z Flip!

Vorbind despre funcțiile noi, vă puteți aștepta la majoritatea funcțiilor One UI 4.0, cum ar fi noile widget-uri; animații foarte fluide în timpul deschiderii și închiderii aplicațiilor; panou rapid revizuit; modul întunecat automat pentru imagini de fundal; noul Always On Display; pictograme și ilustrații; animație nouă de încărcare și mult mai multe.

Always On Display este o caracteristică a ecranelor Super AMOLED disponibilă pe anumite smartphone-uri Samsung. A fost introdusă cu Galaxy S7 în 2016. Funcția Always On Display consumă aproximativ 3% din energia bateriei.

La momentul redactării acestui articol, jurnalul de modificări al actualizării Galaxy Z Flip One UI 4.0 nu este disponibil. Dar tot ce primesc celelalte smartphone-uri pliabile cu One UI 4.0, primește și Flip-ul original, conform GSMArena. La fel ca orice altă interfață de utilizare, are și confidențialitate și securitate îmbunătățite, cu comutări rapide și indicatori de confidențialitate atunci când sunt folosite camera și microfonul.

Actualizarea stabilă One UI 4.0 pentru Samsung Galaxy Z Flip a fost lansată și trebuie să ajungă și în România. Iar dacă ai un Galaxy Z Flip, atunci poți primi actualizarea în orice moment. Pentru a verifica actualizarea manual accesând Setări -> Actualizare software. Asigurați-vă că aveți bateria încărcată la cel puțin 50% în momentul când apăsați actualizare software.