Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne Edition lansat în Japonia

741
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne Edition, o colaborare între Samsung și brandul Tom Brown a fost lansat în Japonia. Galaxy Z Flip în ediție Tom Browne a fost anunțat în februarie a acestui an și vândut apoi foarte bine în toată lumea. A avut succes peste tot unde a fost lansat și Samsung cu Thom Browne merg mai departe. Începând din 15 mai va fi la vânzare în Japonia, cu precomenzi care au început în 13 mai (miercuri).

Galaxy Z Flip Thom Brown Edition a fost lansat alături de Galaxy Watch Active 2 și Samsung Galaxy Buds+ tot cu estetica Thom Browne. În această colaborare specială, cel mai recent model pliabil Samsung, Galaxy Z Flip, este în culoare gri cu o bandă în lungul smartphone-ului în culorile care simbolizează brandul Thom Browne, roșu-alb-albastru.

Galaxy Z Flip Thom Brown Edition are și software-ul adaptat acestei ediții

Estetica „Tom Brown” se reflectă și în detaliile software-ului, conform publicației japoneze ThemMagazine. Când este pornit sau oprit pe ecranul lui Galaxy Z Flip se afișează un model, în culorile Thom Brown, de jaluzele venețiene. Tot personalizate sunt și pictogramele pentru aplicații și tastatura. Tonul de apel, ca sunet original, imită sunetele făcute de o mașină de scris sau mersul pantofilor pe o pardoseală de marmură.

Va fi primul smartphone liber de rețea care va fi vândut în Japonia ca smartphone din seria Galaxy. Este prevăzută și deschiderea de mai multe magazine sub brandul de îmbrăcăminte Thom Browne. Nu sunt informații, dar probabil setul compus din Galaxy Z Flip, Watch Active 2 și Galaxy Buds+ personalizate, vor fi vândute în magazinele brandului american.

Thom Browne (55 ani) este un celebru designer de modă american. Este fondatorul mărcii Thom Browne lansată în 2001, un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei din New York. În 2020 are 49 de magazine proprii în întreaga lume.

Galaxy Watch Active 2 este atractiv și pentru fața sa de ceas ce poate fi personalizată în funcție de stil. De data aceasta are o față de ceas specială Tom Brown încorporată. Începând cu o curea gri completată pe lungime cu roșu-alb-albastru, alte două tipuri de curele, care pot fi schimbate în funcție de situație vor fi în set.

Setul wireless Samsung Galaxy Buds+ este și el personalizat de Thom Brown. Carcasa setului este de culoare gri și pe lățime este traversată de o bandă în cele trei culori specifice brandului. De asemenea, fiecare mugur în parte are pe lateral culorile roșu-alb-albastru.

Toate cele trei produse sunt vândute la set într-o cutie personalizată Thom Brown. Prețul unui astfel de set este de 270.000 de yeni (fără taxe), aproximativ 2.340 de euro.