Galaxy Z Fold 2 5G apreciat de antreprenori și profesioniști

337
Galaxy Z Fold 2 5G apreciat de antreprenori si profesionisti
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pentru cei care duc viața agitată a unui antreprenor, Galaxy Z Fold 2 5G este dispozitivul perfect pentru a spori productivitatea. Fie că aveți un start-up sau că lucrați la o idee mare de afaceri, viața unui antreprenor nu este ușoară. Zilele sunt un flux nesfârșit de e-mailuri urgente, întâlniri cu investitorii, prezentări ale clienților și unele „incendii” de stins.

Pentru antreprenori și profesioniști Samsung Galaxy Z Fold 2 5G este dispozitivul perfect pentru a crește productivitatea și a vă menține cu un pas înainte oriunde vă aflați. Cu ecranul său principal uimitor de 7,6 inch (19,30 centimetri) și funcțiile software cum ar fi Multi-Active Window și Flex Mode, Galaxy Z Fold 2 este conceput pentru a vă ajuta să treceți peste zilele dificile.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G la datorie toată ziua

Când lista zilnică de sarcini este lungă, Fold-ul vă poate ajuta să rămâneți organizat și pregătit pentru orice evenimente neprevăzute. Începând cu micul dejun puteți utiliza ecranul exterior al Galaxy Z Fold 2 5G pentru a citi știri și notificări și pentru a vedea ce ați ratat peste noapte. Pentru o vizualizare mai largă, deschideți ecranul Dynamic AMOLED ideal pentru orice. De la citirea e-mailurilor până la ascultarea știrilor de dimineață.

Cu Galaxy Z Fold 2 și cei mai ocupați directori se pot alătura cu ușurință conferințelor video cu echipele lor. Dacă nu aveți timp pentru întâlniri lungi, puteți utiliza Galaxy Z Fold 2 pentru a comunica cu echipa oriunde și foarte ușor. Cu balama Hideaway apelurile conferință hands-free se transformă rapid în Modul Flex. Puteți deschide telefonul în orice unghi doriți, așezați-l pe birou și puteți vorbi cu colegii în timp ce luați notițe. Datorită camerei frontale de 10MP, apelurile dvs. vor fi întotdeauna clare la celălalt capăt al liniei. Modul Flex este acceptat de aplicațiile native Samsung și cele de la partenerii terți, inclusiv YouTube, Google Duo și altele.

Google Duo este o aplicație mobilă de chat video dezvoltată de Google, disponibilă pe Android și iOS. Este un serviciu gratuit iar apelurile sunt criptate, prin urmare, sunt private pentru dvs. și persoana pe care o apelați.

Galaxy Z Fold 2 facilitează multitasking-ul. Să presupunem că aveți o prezentare importantă. Acolo cu telefonul pliabil Fold 2, puteți face mai multe lucruri simultan, chiar și în deplasare. Fereastra multi-activă a telefonului vă permite să răspundeți la e-mailuri, să examinați documentele și să reglați diferite detalii prin chat, totul într-un singur ecran. Multi-Active Window – Fereastra multi-activă este capabilă să ruleze trei aplicații în același timp! Este posibil ca unele aplicații terțe să nu accepte fereastra multi-activă.

Prezentări, videoclipuri și distracție cu Fold 2

Niciodată nu va mai trebui să purtați un laptop și diferite cabluri pentru prezentări – acum puteți face totul din palma cu Galaxy Z Fold2 5G. Cu Samsung DeX, vă puteți conecta fără fir la un televizor inteligent pentru a vizualiza prezentarea în timp ce vă controlați diapozitivele de pe smartphone. În timp ce răsfoiți diapozitivele, puteți să citiți note chiar în mână, astfel încât să nu uitați niciodată informații importante. Conexiunea wireless Samsung DeX este disponibilă numai pe televizoarele inteligente care acceptă duplicarea ecranului telefonului, conform Samsung Newsroom. Pentru cea mai bună experiență, utilizați televizoarele inteligente Samsung lansate în 2019 sau mai târziu.

Cu Galaxy Z Fold 2 5G vă puteți bucura de videoclipuri setând dispozitivul în modul mâini libere cu Flex Mode. Așezați dispozitivul în fața dvs., faceți clic pe „redare” și stresul zilei va dispărea în cel mai scurt timp. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastă la Samsung Galaxy Z Fold 2!

Cu o tehnologie pliabilă revoluționară Galaxy Z Fold 2 5G este gata să devină noul tău partener de productivitate. Este ideal pentru antreprenori și profesioniști, dar Fold-ul Samsung încântă pe toată lumea.