Acasă Stiri Samsung Galaxy Z Fold 2 5G excelent pentru lucru și joc cu...

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G excelent pentru lucru și joc cu Flex Mode

Smartphone-ul Galaxy Z Fold 2 5G se bazează pe cele mai bune inovații pliabile ale companiei Samsung. Combinând puterea ecranului exterior mai mare, a ecranului principal captivant și a unui sistem de camere extrem de versatil, telefonul oferă o productivitate și experiențe de divertisment care sfidează așteptările. Toate aceste funcționalități inovatoare sunt posibile printr-o caracteristică fundamentală – Flex Mode.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G are un ecran interior de 7,6 inch Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120 Hz. Are o rezoluție de 1768 x 2208 pixeli cu o densitate a pixelilor de ~373 ppi. Ecranul de acoperire / exterior are 6,23 inch, este Super AMOLED cu o rezoluție de 816 x 2260 pixeli. Este protejat sticla Corning Gorilla Glass Victus. De la mai multe opțiuni de vizualizare hands-free până la crearea de conținut profesional, iată tot ce trebuie să știți despre modul Flex îmbunătățit pe Galaxy Z Fold 2 5G.

Două ecrane, o experiență perfectă cu Galaxy Z Fold 2 5G

Aducând versatilitate sporită atât capacului, cât și ecranului principal, Flex Mode face din Galaxy Z Fold 2 5G un dispozitiv care vă poate ajuta să îndepliniți orice sarcină. Ecranul exterior vă oferă acces rapid la notificări și un spațiu amplu pentru sarcini generale. Să presupunem că doriți să vizionați un link video pe care vi l-a trimis prietenul dvs. Pur și simplu atingeți linkul și urmăriți conținutul chiar pe ecranul exterior atât în ​​modul portret, cât și în peisaj.

Modul Flex vă permite să vizionați conținut fără întrerupere chiar și atunci când lucrați pe telefon. Funcția aduce automat toate aplicațiile care sunt deschise pe ecranul exterior pe ecranul principal, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timp și să începeți din nou.

Samsung Newsroom este blogul oficial al Samsung Electronics. Este axat pe furnizarea de informații legate de produsele Samsung, care includ aparate digitale, imagistică digitală, soluții IT, LCD, mobil, rețea, semiconductori și afișaj vizual.

Indiferent dacă participați la o întâlnire virtuală într-o cafenea sau urmăriți o rețetă video în bucătărie, Galaxy Z Fold 2 5G vă poate elibera mâinile și vă poate oferi mai multă flexibilitate în timp ce faceți multitasking. Balama Hideaway permite atât capacului, cât și ecranului principal să rămână deschise la unghiuri multiple fără suport, conform Samsung Newsroom. În acest fel aveți o gamă largă de opțiuni de vizualizare pentru toate tipurile de situații.

Când derulați pe ecranul Fold-ului și așezați dispozitivul pe o suprafață, puteți vizualiza conținutul pe ecranul exterior fără mâini. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a lucra, deschideți telefonul pentru a trece la ecranul principal. În acest mod, jumătatea superioară a ecranului mare va reda videoclipul, în timp ce jumătatea inferioară va afișa comenzile video.

Camere excelente și o experiență de joc captivantă pe Fold-ul Samsung

Pentru o experiență de divertisment incredibilă, tot ce trebuie să faceți este să deschideți complet dispozitivul. Cu un ecran cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, afișajul principal de 7,6 inch oferă imagini dinamice și realiste. Cu difuzoare duale cu înaltă dinamică, vă puteți bucura de o calitate a sunetului incredibilă când urmăriți conținutul preferat.

Atunci când sunt utilizate cu Flex Mode, camerele lui Samsung Galaxy Z Fold2 5G devin și mai puternice. Puteți să face fotografii exact așa cum doriți. Flexibilitatea adusă de această funcție vă permite să maximizați avantajul camerei spate, chiar și atunci când faceți selfie-uri. Pur și simplu porniți aplicația Cameră de pe ecranul exterior și atingeți butonul Rear Cam Selfie. Apoi puteți deschide telefonul pentru a face selfie-uri cu camera din spate în timp ce ecranul exterior îl folosiți ca vizor.

Modul Capture View pe Galaxy Z Fold 2 5G vă permite să verificați fotografii și videoclipuri în timp ce fotografiați. Funcția lucrează foarte bine cu Flex Mode, astfel încât să puteți vizualiza până la cinci dintre capturile dvs. recente în jumătatea inferioară a ecranului principal, în timp ce previzualizarea următoarei fotografii rămâne în jumătatea superioară.

Colaborarea dintre subiect și fotograf este esențială pentru crearea de imagini dinamice. Previzualizarea dublă pe Fold 2 face acest proces și mai ușor. Aveți parte de o previzualizare a imaginii atât pe ecranul exterior, cât și pe ecranul principal. Subiectul își poate regla poziția pe baza previzualizării ecranului exterior, în timp ce fotograful poate găsi compoziția perfectă cu previzualizarea de pe ecranul principal. Dual Preview funcționează și cu video și poate fi activat în modul Pro Video.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...