Samsung Galaxy Z Fold 2 5G în noi fotografii de înaltă rezoluție

676
Sursa Foto: mysmartprice.com

Lansarea pliabilului Samsung Galaxy Z Fold 2 5G este la colț. Totuși până acum nu au apărut fotografii de înaltă rezoluție ale smartphone-ului pliabil. Adică, până acum. Ieri colegii noștri de la site-ul MySmartPrice a primit redări de înaltă rezoluție a smartphone-ului Samsung Galaxy Z Fold 2 5G de la o sursă de încredere. În aceste fotografii vedem designul telefonului din toate unghiurile.

Smartphone-ul va veni în culori Mystic Negru și Mystic Bronze. Pliabilul Samsung vine cu unele upgrade-uri în materie de proiectare față de originalul Galaxy Fold. Este vorba în special designul ecranului, va avea o gaură care înlocuiește crestătură destul de mare de pe primul model.

Galaxy Z Fold 2 cu ecran Infinity-O la interior și exterior

Redările arată că Galaxy Z Fold 2 5G va avea un design familiar cu un mecanism de pliere asemănător cărții. Acesta va avea un ecran mult mai mare la exterior decât predecesorul său și un ecran Infinity-O atât la interior cât și la exterior, pentru a maximiza lucrul pe ambele ecrane.

Desigur, nu există niciun notch și marginile sunt mult mai subțiri decât înainte. Acest lucru înseamnă că Samsung a lucrat pentru a pune afișele relativ mari într-un corp cât mai compact. Putem vedea că setarea cu trei camere la spate este aliniată vertical și flancată de un bliț LED; întregul modul foto va fi ușor proeminent față de restul panoului spate. De asemenea, designul balamalei aflată pe Samsung Galaxy Z Fold 2 5G arată mai bine, deși pare puțin mai gros la prima vedere.

Litera Z denotă dinamism, optimism și tendința de a vedea partea luminoasa a vietii. Este asociată cu faima, luxul și succesul. În România și Republica Moldova (țări vorbitoare de limba română), numele literei este zet, reflectându-i derivarea de la litera grecească zeta.

Galaxy Z Fold 2 5G este cel despre care avem cele mai puține informații față de toate celelalte stele din galaxia care va apărea pe 5 august. Unul dintre lucrurile mai interesante, în afară de îmbunătățirile aduse, este numele său – smartphone-ul va veni cu litera „Z”. Acest lucru sugerează că vom avea o serie Galaxy Z destinată telefoanelor pliabile Samsung.

Specificațiile telefonului pliabil Z Fold 2

Z Fold 2 va veni cu un ecran extern Super AMOLED de 6,23 inch și un ecran pliabil principal de 7,7 inch. Ecranul mare va avea o rată de reîmprospătare de 120Hz. Fold-ul cu numărul 2 va avea trei camere la spate: 64MP + 12MP + 12MP. În același timp o cameră de 10MP se va afla pe ecranul interior.

Capacitatea de stocare va merge până la 512GB, dar numai pentru modelul 5G. Vor fi la bord și 12GB de memorie RAM. În interiorul smartphone-ului vor exista două baterii cu o capacitate combinată de 4.356mAh cu încărcare wireless de 15W și încărcare inversă tot de 15W. În ceea ce privește prețul, se spune că Samsung Galaxy Z Fold 2 5G costă aproximativ 2.000 de euro. Va fi lansat alături de seria Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live și Galaxy Tab S7.