Galaxy Z Fold 2 posibil să rateze evenimentul Galaxy Unpacked

648
Sursa Foto: phonearena.com

Din câte se pare și Samsung Galaxy Z Fold 2 merge pe urmele Fold-ului original și este lovit de întârzieri. În acest sens s-ar putea să rateze următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked din 5 august. Anul acesta este cel mai rău coșmar pentru toți producătorii de smartphone-uri dar și din late domenii.

Samsung se poate considera cumva privilegiată deoarece a reușit să organizeze o lansare fizică la începutul anului. În 11 februarie la San Francisco compania a lansat seria Galaxy S20 și pliabilul Galaxy Z Flip. Acum este posibil ca Galaxy Z Fold 2 să vină doar în octombrie.

Programul făcut de toate celelalte companii la începutul anului a fost aruncat la coșul de gunoi, urmând o continuă incertitudine în privința lansărilor. Au fost și probleme mari cu aprovizionarea de componente pentru smartphone-uri și când au fost lansate unele telefoane evenimentul a avut loc online. Chiar și Apple nu a putut evita efectele pandemiei și apar zvonuri potrivit cărora iPhone-urile ar putea întârzia anul acesta.

Galaxy Z Fold 2 întârziat din cauza firmware-ului

Dar suntem aici pentru a vorbi despre Samsung și unul dintre cele mai așteptate produse ale sale: Galaxy Z Fold 2. Se așteaptă să vină cu o lungă listă de îmbunătățiri, pentru a fi un smartphone mai bun decât predecesorul său. Un dispozitiv la fel de complex ca un smartphone pliabil este totuși mai susceptibil la întârzieri chiar și în cele mai bune condiții. Am văzut acest lucru anul trecut când în condiții normale din toate punctele de vedere lansarea Fold-lui original a întârziat.

Acum, se pare că Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost decalat ca lansare din 5 august. Conform PhoneArena s-ar putea să nu-l vedem nici măcar anunțat de Samsung de 5 august. Informația provine de la Max Weinbach, o sursă de serioasă ale cărui informații în general se adeveresc. Potrivit acestuia, cel mai bun lucru pe care îl putem spera la Galaxy Unpacked este un teaser cu Galaxy Z Fold 2 și, probabil, o dată a anunțului său oficial. Cel mai probabil va fi cândva fie la sfârșitul lunii septembrie, fie potențial, chiar la începutul lunii octombrie.

Firmware – este un program special pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Poate fi pentru telefoane mobile, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Max Weinbach explică faptul că întârzierea este cel puțin parțial din cauza problemelor de software. Samsung este încă departe de a valida firmware-ul final pentru Fold 2 și de a testa compatibilitatea smartphone-ului său. Aparent, noul Fold are în jur de două luni întârziat în acest moment. Situația este deranjantă și pe partea hardware, deoarece sunt zvonuri contradictorii despre ceea ce va avea sau nu va avea Z Fold 2.