Samsung Galaxy Fold este disponibil acum și în România!

1042
Samsung Galaxy Fold este disponibil de azi si in Romania

Samsung Electronics a anunțat astăzi disponibilitatea comercială în România a primului său smartphone pliabil, Samsung Galaxy Fold. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment de presă care a avut loc în Afi Cotroceni, în noul magazin Samsung Experience Store.

Samsung a marcat două momente importante astăzi. A fost relansat magazinului Samsung Experience Store, în Afi Cotroceni, un reper comercial important, în cadrul căruia consumatorii vor putea lua contact direct cu device-uri Samsung. Al doilea și poate cel mai așteptat, a fost lansarea comercială a lui Samsung Galaxy Fold. Primul smartphone pliabil al companiei Samsung va fi disponibil pentru cumpărare începând cu data de 6 decembrie în magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex și eMag.

Samsung Galaxy Fold, un smartphone care depășește limitările unuia tradițional

Suntem entuziasmați că acest nou smartphone Samsung a fost lansat în România. Galaxy Fold, care definește o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum și pentru publicul din România. La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovației mobile, lansând primul său telefon pliabil și aducând specificații de top pe un device premium, care depășește limitările unui smartphone tradițional”. A declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Samsung Galaxy Fold reunește inovații de inginerie și de design care au fost dezvoltate de către echipele Samsung în ultimii 8 ani. Samsung Galaxy Fold vine echipat cu un mecanism de pliere ușor și natural, care se închide compact printr-o singură mișcare. Smartphone-ul are o balama cu mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis și poate fi folosit lejer cu o singură mână. Când este deschis se transformă într-o mini tabletă pentru o experiență nouă. Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații și au parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între ecranul exterior și ecranul în format tabletă.

Un preț în ton cu celelalte țări din Europa și în România

În primăvară după lansarea lui Galaxy Fold pentru acesta au putut fi făcute precomenzi și din România. Telefonul pliabil Samsung a fost apoi retras de la vânzare din cauza unor probleme cu ecranul. Acum este la vânzare și în România.

Iată ce scriam în urmă cu trei zile pe iLoveSamsung: „Inițial Galaxy Fold era prevăzut să fie lansat și în România. Au fost lansate în martie precomenzi pentru telefonul pliabil și în România. Lista țărilor din Europa unde Samsung a lansat precomenzi mai cuprindea, pe lângă România: Marea Britanie, Franța, Germania, Italia…. Mare parte dintre aceste țări au primit deja Fold-ul Samsung. Acum cu lansarea extinsă suntem siguri că Samsung se va ține de programul inițial și Galaxy Fold va ajunge și în România.”

Nu a fost anunțat de Samsung un preț în România pentru Samsung Galaxy Fold, dar Vodafone a anunțat un preț de 1.948 de euro pentru telefon.