Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition într-un clip publicitar

617

Samsung a încheiat un parteneriat cu designerul de modă Thom Browne din New York, la începutul acestui an, ducând la crearea modelului Galaxy Z Flip Thom Browne Edition. Parteneriatul merge mai departe cu un al doilea dispozitiv marca Thom Browne lansat la Galaxy Unpacked 2020. Este vorba despre Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition.

Lansarea are loc azi și Samsung va dezvălui toate detaliile despre Fold 2 și prețurile de comercializare. Până atunci, Samsung a lansat un clip video cu Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition. Nu este etichetat neapărat ca un videoclip publicitar ca un promo. Samsung îl consideră un „Film oficial” de 1 minut, numit „O poveste în simetrie”. Și în adevărata modă a lui Thom Browne, videoclipul se concentrează mai puțin pe dispozitivul în sine și mai mult pe transmiterea unei anumite dispoziții. Putem spune că promoția este la fel de unică ca și colaborarea în sine.

Galaxy Z Fold 2 la pachet cu Galaxy Watch 2 și Galaxy Buds Live

Superbul Galaxy Z Fold 2 este prezentat doar pe scurt în cel mai recent videoclip promoțional. Samsung a confirmat deja la începutul acestei luni că ediția Thom Browne Edition este alcătuită dintr-un telefon Z Fold 2, o pereche de Galaxy Buds Live și un Galaxy Watch 3. Conform Sam Mobile, toate dispozitivele poartă dungile și modelele de culori ale designerului de modă din New York.

Aceste accesorii vor fi livrate împreună cu noul dispozitiv pliabil Samsung. Acest lucru înseamnă că, deși se așteaptă ca noul Fold 2 obișnuit să fie pus în vânzare cu aproximativ 2.000 de euro, Thom Browne Edition va costa probabil între 2.500 și 3.000 de euro. Z Fold 2 în sine nu va fi fabricat în cantități mari, astfel încât ediția Thom Browne va fi și mai rară. În baza acestui lucru această ediție ar putea deveni de colecție.

Thom Browne (născut în 1965) este un celebru designer de modă american. Este fondatorul și șeful mărcii Thom Browne lansată în 2001. Este un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei din New York, Statele Unite.

Ca toate modelele de până acum în ediție Thom Browne, Galaxy Z Flip, Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Buds+, nici Galaxy Buds Live, Galaxy Watch 3 și Z Fold 2 nu vor avea modificări față de modelele originale. Vor avea în plus doar dunga în culorile alb, albastru și roșu, care vor fi pe ambalaj și pe dispozitive. Prețurile sunt mult mai mari decât la modelele originale.