Galaxy Z Fold 2 cu trei camere pe spate similar cu Galaxy S20

557
Sursa Foto: @iceuniverseleaks

Dintre toate dispozitivele care se așteaptă să fie lansate la Samsung Unpacked 2020 din 5 august, Galaxy Z Fold 2 este singurul despre care nu au apărut toate informațiile. Acum a apărut pe internet o imagine a viitorului smartphone pliabil, confirmând branding-ul și aspectul camerei selfie.

Fotografia prezintă următorul pliabil Samsung cu ecranul deschis în format tabletă și confirmă două detalii ale smartphone-ului care au apărut anterior. Primul este numele comercial afișat pe ecranul de alimentare: va fi Galaxy Z Fold 2 – însoțit de sufixul „5G” pentru a sublinia compatibilitatea cu rețelele de nouă generație.

Samsung folosește brandul Galaxy Z Fold 2 5G pentru succesorul lui Galaxy Fold, lucru despre care am scris la începutul acestei luni. De asemenea, există un decupaj pe ecranul intern pentru camera selfie. Dacă vă amintiți, Galaxy Fold original a prezentat o crestătură ciudată spre colțul din dreapta sus al ecranului intern. Avea o cameră selfie duală 10MP + 8MP în interiorul acestei crestături și o cameră selfie de 10MP la exterior.

Samsung Galaxy Z Fold 2 specificații

Ne așteptăm ca Galaxy Z Fold 2 să dispună de un ecran Dynamic AMOLED de 7,7 inch cu rata de actualizare de 120Hz la interior. La exterior va avea un ecran Super AMOLED de 6,23 inch. Cele două ecrane sunt mai mari decât cele aflate pe originalul Galaxy Fold. Ambele ecrane sunt prevăzute cu orificii pentru camerele selfie de 10MP. În partea din spate, conform SamMobile, dispozitivul are trei camere, 12MP + 12MP + 64MP, similar cu seria Galaxy S20. Camera de 64MP acceptă zoom hibrid 3x și zoom digital 30x.

Samsung va echipa smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 2 cu procesorul Snapdragon 865+. Acesta va fi însoțit 12 GB de RAM și memorie internă de 256 GB / 512 GB. Telefonul pliabil va rula sistemul de operare Android 10. Acesta este adaptat pentru telefoane pliabile și va fi însoțit de interfața Samsung One UI 2.5, ambele din cutie. Ecranul intern va fi acoperit de Ultra Thin Glass, iar telefonul ar putea fi lansat doar într-o variantă 5G.

Qi este termenul pentru încărcare wireless. Vine din limba chineză și se traduce literal ca „suflare”, „aer” sau „gaz”, și la figurat ca „energie materială”, „forță vitală” sau „flux de energie”.

Documentele scurse sugerează că telefonul va fi alimentat cu o baterie de 4.365 mAh. Va avea încărcare rapidă de 25 W și încărcare wireless Qi de 15W. Viitorul smartphone pliabil va putea încărca și alte dispozitive folosind încărcare inversă fără fir, PowerShare. Ar putea avea un preț similar cu Galaxy Fold și va fi disponibil în negru și maro.