Galaxy Z Fold 2 și Z Flip 5G prețuri de vânzare similare cu precedentele

741
Sursa Foto: via etnews.com

Samsung Galaxy Unpacked se apropie pe zi ce trece și informațiile despre dispozitivele ce vor fi lansate continuă să apară. Acum, din surse din casa Samsung avem informații despre prețurile la Samsung Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Conform ETNews prețul acestor două telefoane pliabile vor fi similare cu precedentele lor modele.

Au fost mai multe informații că Samsung va reduce prețul față de primele modele pliabile pentru aceste telefoane. Acum prin intermediul publicației sus amintite avem prețurile pentru noile modele. Samsung Galaxy Z Fold 2 are un preț în Coreea de Sud începând de la 2,4 milioane KRW (aproximativ 1.990 USD) și pentru Galaxy Z Flip 5G de 1,65 milioane KRW (aproximativ 1.370 USD). Se pare că Galaxy Z Fold 2 nu va veni la pachet cu noile căștile cu adevărat wireless ale companiei, față de originalul Galaxy Fold.

Samsung nu are concurență pe piața telefoanelor pliabile

Compania intenționează să pună pe piață modelul Galaxy Z Fold 2 la minimum o lună după Galaxy Note 20. Este, din câte se pare, o strategie de marketing privind vânzările. Compania sud coreeană va lansa inițial pe Fold 2 în Coreea de Sud. Samsung Galaxy Fold 2, ca și predecesorul său, va fi furnizat pe piață inițial în cantități limitate. Livrarea anuală vizată este de aproximativ 3 milioane de unități.

Sigur că ne-am fi așteptat ca prețul acestor pliante să scadă, dar se pare că Samsung gândește altfel. Compania nu are concurență în segmentul telefoanelor pliabile. Dacă nicio altă companie nu poate scoate cu succes un dispozitiv pliabil viabil, de ce Samsung ar reduce prețurile de lansare? Samsung mai motivează și costului ridicat al pieselor și componentelor de înaltă tehnologie.

Thom Browne este un celebru designer de modă american. Este fondatorul mărcii Thom Browne lansată în 2001, un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei din New York. În 2020 brandul american are 49 de magazine proprii în întreaga lume.

Samsung Galaxy Fold 2 are un afișaj interior de 7,7 inch și unul extern 6,23 inch. Sunt ambele dimensiuni mai mari față de modelul precedent. Unele materiale au fost schimbate pentru a îmbunătăți durabilitatea, cum ar fi aplicarea sticlei UTG.

Galaxy Z Flip 5G va apărea și el în ediții speciale

Modelul Galaxy Z Flip 5G își va diversifica culorile față de originalul Flip prin apariția nuanței Mystic Bronze. Sunt informații că Samsung va colabora iarăși cu diverse companii, precum Thom Browne pentru o nouă ediție specială. Chiar dacă va fi lansat pe 5 august, disponibilitatea acestuia la operatorii de telefonie mobilă din Coreea nu a fost încă confirmată. Un oficial de la o compania de telefonie mobilă locală a spus pe data de 19 august „Este planificat să elibereze smartphone-ul pilot Note 20 iar mai târziu și Galaxy Z Fold 2”.