Galaxy Z Fold 3: alte confirmări despre camera in-display

429
Galaxy Z Fold 3 alte confirmari despre camera in display
Sursa Foto: via hdblog.it

Pentru Samsung, telefoanele pliabile sunt dispozitive care propun utilizatorilor o nouă viziune asupra viitorului mobil. Acum compania vizează extinderea portofoliului pliabil și scăderea prețului pentru ca telefoanele pliabile să fie mai accesibile publicului larg. Următorul Galaxy Z Fold 3 va fi mai ieftin și va fi primul pliabil cu o cameră sub afișaj. Samsung are un astfel de brevet pe care îl numește UDC (Under Display Camera).

Primele informații în privința unei camere in-display la Galaxy Z Fold 3 au apărut în toamna anului trecut. Demn de remarcat este faptul că în lunile următoare zvonul, în loc să se dezumfle, a primit noi confirmări. Acum chiar că sunt cu duiumul! Acum a venit rândul unei alte voci autoritare din domeniu să aducă argumente în favoarea acestei ipoteze: Max Weinbach.

Tweet-ul lui Weinbach este concis, esențial și merge direct la subiect, conform HDBlog. Cunoscutul și apreciatul tipster a primit asigurări din sursele sale că Galaxy Z Fold 3 va integra o cameră sub ecran. Recent Ice Universe a mers mai departe, concentrându-se pe caracteristicile tehnice care ar trebui să caracterizeze soluția adoptată de Samsung.

Galaxy Z Fold 3 cu a doua cameră selfie tot în gaura din ecran

Din păcate, se pare că multă lume se gândește la camera in-display văzută inițial pe prototipul Oppo în 2019 și apoi și pe un produs comercial concret, ZTE Axon 20. Pe de altă parte, camera ascunsă sub display-ul lui Galaxy Z Fold 3 (despre care se spune că ar fi 16MP) ar trebui să fie cu totul altceva decât soluțiile de până acum, garantând astfel o calitate mai mare a fotografiilor.

Vă reamintim că, potrivit zvonurilor, camera selfie UDC va fi implementată în ecranul pliabil interior. Această alegere are sens, deoarece ecranul mare va fi astfel curat, eliminând orice întrerupere vizuală și mărind impactul scenografic al tuturor aparițiilor de pe afișaj, fără a renunța totuși la comoditatea de a avea o cameră gata de utilizare în orice moment pentru diferite scenarii, cum ar fi un sefie sau apeluri video. Cu toate acestea, Galaxy Z Fold 3 va fi echipat și cu o cameră selfie tradițională (probabil 10MP), plasată într-o gaură a ecranului extern. Max Weinbach nu dă aceste detalii pe Twitter, doar confirmă camera sub ecran de pe viitorul Fold Samsung.

Twitter este un site web fondat în 2006 și are sediul în San Francisco, SUA. În martie 2021 Twitter avea peste 353 de milioane de utilizatori activi. Cuvântul twitter înseamnă în traducere pălăvrăgeală, agitație, freamăt, ciripit.

Pentru a primi confirmarea acestor zvonuri trebuie să așteptăm lansarea la evenimentul Galaxy Unpacked din august. Acolo va fi lansat Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Conform informațiilor de până acum, acestea vor fi însoțite de un mai tradițional Samsung Galaxy S21 FE. Ar putea apărea, tot aici și ceasurile inteligente Galaxy Watch 4 și Watch Active 4. Momentan Samsung nu a confirmat nimic.