Galaxy Watch 4 și Watch Active 4 pot veni fără încărcătoare

496
Galaxy Watch 4 si Watch Active 4 pot veni fara incarcatoare
Sursa Foto: androidauthority.com

Recent pe site-ul chinez 3C (China Compulsory Certificate (3C), au fost listate Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4. Am aflat de aici numerele de model SM-R880 și SM-R890 pentru Galaxy Watch 4 și SM-R860 și SM- R870 pentru Galaxy Watch Active 4.

Dacă vă întrebați de ce există patru numere de model, Samsung pare să lanseze cele două modele în două dimensiuni. Toate bune și frumoase, dar în certificarea 3C nu se menționează încărcătoarele incluse. Acest lucru sugerează că Samsung ar putea să nu le împacheteze în ambalajul ceasurilor inteligente. În acest fel este posibil ca Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4 să vină fără încărcătoare în cutie.

Watch 4 și Galaxy Watch Active 4 fără încărcător în cutie

Există însă o omisiune notabilă în certificarea 3C, cum am scris mai sus, nu este menționat niciun încărcător. S-ar putea ca încărcătoarele fie trecute pe o listă separată, potrivit AndroidAuthority. Totuși, există și șansa ca Samsung să nu includă un încărcător în cutia de vânzare la Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4.

Deși poate avea sens să renunți la încărcătoarele pentru smartphone-uri precum seria Galaxy S21, este o mișcare riscantă pentru un dispozitiv purtabil. În timp ce încărcătoarele pentru smartphone-uri sunt în general interschimbabile, încărcătoarele și suporturile purtabile sunt puțin mai complicate.

Safety Korea este o agenție de testare din Coreea de Sud acreditată la nivel internațional. Efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și care sunt utilizate în atmosfere potențial explozive.

De asemenea, este posibil ca Samsung să reutilizeze încărcătoarele livrate odată cu linia Galaxy Watch anterioară. Oricum ar fi, este prea devreme pentru a confirma planurile Samsung, potrivit AndroidAuthority, via NewsNow. Poate când ceasurile ajung la altă agenție de certificare, DEKRA sau Safety Korea, am putea obține o imagine mai clară. De aici am mai aflat și altă data informații despre încărcătoarele Samsung. Deocamdată, vă recomandăm să țineți bine de încărcătoarele de la Galaxy Watch 3 sau Galaxy Watch Active 2.

În ceea ce privește specificațiile, nu se menționează prea multe despre cele două dispozitive, cu excepția vitezelor de încărcare. Galaxy Watch 4 și presupusul Galaxy Watch Active 4 vor suporta încărcarea de 5W, la fel ca modelele anterioare. Zilele trecute am aflat că modelul mai mic Watch Active 4 va avea o baterie de 274mAh.

Samsung urmează să lanseze următoarea sa linie purtabilă, până la sfârșitul acestui an. Sunt informații despre o lansare alături de cele două pliabile și Galaxy S21 FE, dar puțin probabil.