Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu cameră selfie sub ecran

754
Sursa Foto: Samsung

Lansarea telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 3 este prevăzută pentru anul 2021. Conform site-ului tehnic sud-coreean preluat de 91Mobiles, smartphone-ul pliabil Samsung va veni cu o cameră sub-ecran.

Samsung Galaxy Z Fold2, care a debutat luna trecută, a adus numeroase actualizări semnificative față de Galaxy Fold de anul trecut, inclusiv un afișaj exterior mai mare, o rată mai mare de reîmprospătare a ecranului, un design îmbunătățit al balamalelor, printre altele. Cu Galaxy Z Fold 3 lucrurile se schimbă.

Galaxy Z Fold 3, primul smartphone Samsung cu o cameră sub ecran

Acum, se pare că gigantul high-tech a început deja să lucreze la Galaxy Z Fold 3, potrivit The Elec. Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi primul telefon pliabil Samsung care va fi echipat cu tehnologie de cameră sub-afișaj. În acest fel Samsung va oferi prima experiență smartphone pe ecran complet. Lansarea lui Z Fold 3 este așteptată în toamna lui 2021.

Mai multe zvonuri de până acum au susținut că următorul flag-ship din seria S (Galaxy S21 / S30?) va fi primul dispozitiv Samsung cu o cameră sub-afișaj. Cu toate acestea, din cauza randamentului scăzut al unei astfel de camere, seria Galaxy S21 nu va avea cameră în-display. Seria Galaxy S21 ar păstra același design cu gaură văzut pe seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20. Telefonul companiei ZTE, Axon 20 5G este primul telefon comercial cu tehnologie de cameră sub-display.

ZTE Corporation – Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation, este o companie producătoare de echipamente de telecomunicații din China. A fost fondată în 1985 de un grup de investitori asociați cu Ministerul Industriei Aerospațiale din China.

Specificații excelente pe Galaxy Z Fold 2

Vă reamintim specificațiile lui Samsung Galaxy Z Fold 2, acesta are un afișaj Infinity-O flexibil de 7,6 inch cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Există un ecran exterior, pe capacul de acoperire, Infinity-O de 6,2 inch. Telefonul are chipset-ul Snapdragon 865+ cuplat cu stocare de 256GB și memorie RAM de 12GB.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 10 cu interfața personalizată pentru telefoane pliabile Samsung One UI. În ceea ce privește camerele, Galaxy Z Fold 2 are o cameră principală de 12MP, un obiectiv ultra-wide de 12MP și un teleobiectiv de 12MP. Există un snapper de 10MP pe ecranul exterior și pe afișajul principal.

Telefonul pliabil Samsung are o baterie inteligentă de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W și suport de încărcare wireless de 11W. Opțiunile de conectivitate includ 5G NSA / SA, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, USB Type-C, NFC și GPS / Galileo / Glonass / BeiDou. Există un senzor de amprentă montat lateral pentru securitate.