Samsung Galaxy Z Fold 3 poate avea ecrane mai mici decât Fold 2

487
Samsung Galaxy Z Fold 3 poate avea ecrane mai mici decat Fold 2
Sursa Foto: via letsgodigital.org

Samsung a lansat anul acesta un Galaxy Z Fold 2 extraordinar. Dar, ca de obicei, Samsung pregătește un urmaș al acestuia. Au fost mai multe informații în ultimul timp despre Samsung Galaxy Z Fold 3 și în special despre faptul că va avea un S Pen. Noile informații în acest sens confirmă că ar putea exista un preț plătit de Samsung pentru această caracteristică.

Prin luna octombrie am scris că Samsung a solicitat un brevet de proiectare cu privire la adăugarea unui siloz de tip stylus la Z Fold. În urmă cu puține zile, cunoscutul Ross Young șeful DSCC a dezvăluit că acest lucru va însemna că ecranul extern și cel intern vor fi mai mici decât la modelul precedent. Nu vor fi foarte mult reduse, dar vor fi mai mici.

Samsung Galaxy Z Fold 3 mai mic și mai ușor

Conform Mspoweruser, care citează pe șeful Display Supply Chain Consultants (DSCC), afișajul intern va trece de la 7,59 inch (19,28 centimetri) la 7,55 inch (19,18 centimetri). În același timp și afișajul extern va fi mai mic, se va reduce de la 6,23 inch (18,36 cm) la o diagonală de 6,21 inch (18,31 cm). Cum am scris mai sus, nu sunt diferențe foarte mari, dar există.

Pe de altă parte, așteptarea firească este ca ecranele să devină mai mari cu fiecare generație și an de an. În acest fel o astfel de mișcare ar putea fi o surpriză pentru mulți. Pentru a face loc unui slot pentru S Pen este nevoie de unele modificări hardware, printre alte manevre interne reducerea dimensiunilor ecranelor poate fi o soluție.

Hardware este partea fizică a unui sistem informatic. Este constituită din ansamblul de componente electrice, electronice și mecanice care împreună pot primi, prelucra, stoca și reda informații. Hardware-ul este complementar software-ului care se ocupă de programe și date.

Credem că Samsung va reuși să facă loc S Pen-ului fără a renunța la senzori sau alte piese din interior. Samsung Galaxy Z Fold 3 fiind destul de mare compania va rezolva problema fără a trebui să reducă din specificații. Deocamdată nu știm prea multe despre Samsung Galaxy Z Fold 3, chiar dacă au mai transpirat unele lucruri. Sunt informații că va fi mai subțire și mai ușor.

În privința prețului nu credem că va fi mai ieftin. În ultimul timp au fost zvonuri și despre un Fold mai ieftin cu numele Samsung Galaxy Z Fold 3 Lite. Deocamdată despre acesta sunt și mai puține informații. Se speculează despre acest pliabil că va avea un preț mult mai mic pentru a fi accesibil mai multor persoane.