Galaxy Z Fold 3 cu Snapdragon 888 și 12GB RAM reperat pe Geekbench

339
Galaxy Z Fold 3 cu Snapdragon 888 si 12GB RAM reperat pe Geekbench
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 pare să se apropie tot mai mult. Telefonul pliabil a fost în centru a numeroase scurgeri de informații în ultimele zile și va mai fi până la lansare. Designul și opțiunile de culoare ale dispozitivului le-am prezentat cu câteva zile în urmă. În plus, am văzut chiar detalii despre câteva specificații cheie.

Telefonul a fost reperat săptămâna trecută pe baza de date de certificare FCC înainte de lansare. Acum, într-o nouă postare, Samsung Galaxy Z Fold 3 a vizitat Geekbench înainte de debutul oficial. Apariția pe site-ul etalon de referință relevă specificațiile hardware ale Z Fold 3. Detaliem puțin informațiile apărute pe site-ul de referință Geekbench.

Samsung Galaxy Z Fold 3 reperat pe Geekbench

Dacă aruncăm o privire la apariția lui Galaxy Z Fold 3 pe Geekebench, vedem că are numărul de model SM-F926U. Litera „U” din terminația numărului de model ne arată că această variantă va fi destinată pieței din SUA. Același număr de model a fost dezvăluit anterior prin certificarea agenției americane FCC.

În ceea ce privește specificațiile telefonului dezvăluite de Geeckbench, via MySmartPrice, putem vedea că Z Fold 3 va veni alimentat de Snapdragon 888. Dispozitivul va fi livrat cu 12GB de memorie RAM. În ceea ce privește software-ul, receptorul va rula Android 11 din cutie cu interfața Samsung One UI 3.1. Pe Geeckbench, Samsung Galaxy Z Fold 3 a reușit să obțină 1.124 și 3.350 de puncte în testele single-core și, respectiv, multi-core. Rezultatele sunt foarte bune și peste multe din dispozitivele premium Samsung.

Un inch are 25,4 mm. Inch-ul este o unitate de măsură britanică pentru lungime, folosită în SUA și alte câteva zone. Mai este frecvent utilizat pentru lungime în Canada, UK, Irlanda, India, Malaezia, Australia și Noua Zeelandă.

În ceea ce privește restul specificațiilor dispozitivului, receptorul avea un afișaj exterior de 6,2 inch (15,75 cm). La interior, în format tabletă, ecranul Fold-ului va avea o diagonală de 7,5 inch (19,05 centimetri). Smartphone-ul pliabil vine în trei opțiuni de culoare: verde-marin, negru și roz-gradient. Conform informațiilor recente, dispozitivul oferă și suport S-Pen și o camera selfie in-display.

Smartphone-ul poate avea trei camere spate de 12MP, cu una principală, una ultra-wide și una telefoto. Pentru selfie-uri și apeluri video, în partea exterioară, ar putea avea o cameră de 10MP. Camera selfie aflată sub-display va fi de 16MP.