Samsung Galaxy Z Fold 3 5G cu S-Pen certificat de FCC

441
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G cu S Pen certificat de FCC
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung va lansa două noi smartphone-uri pliabile în perioada următoare. Potrivit zvonurilor, Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 vor fi lansate în august 2021. Se pare că Samsung va anunța următorul său set de smartphone-uri pliabile la evenimentul Galaxy Unpacked 2021 pe 3 august. Compania nu a făcut încă un anunț oficial în acest sens.

Mai multe detalii despre două dispozitive pliabile s-au scurs de mai multe ori în ultima perioadă. Până acum, ca de obicei, Samsung nu a anunțat nimic despre viitoarele telefoane pliabile. Între timp, Samsung Galaxy Z Fold 3 a fost văzut site-ul agenției americane FCC de colegii noștri de la site-ul MySmartPrice. Să aruncăm o privire la specificațiile, caracteristicile și alte detalii despre Samsung Galaxy Z Fold 3 înainte de lansare.

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G cu S Pen și suport UWB

Samsung se pregătește pentru lansarea lui Galaxy Z Fold 3. Înaintea lansării oficiale, dispozitivul a vizitat site-ul FCC, unde a fost certificat. Smartphone-ul are numărul de model SM-F926U. Listarea pe site-ul Federal Communications Commission dezvăluie diferitele opțiuni și benzi de conectivitate pe care dispozitivul le va accepta. Imaginile confirmă, de asemenea, că dispozitivul pliabil va veni cu suport S-Pen și suport pentru bandă ultra-largă (UWB).

Pentru cei neinițiați, UWB este un protocol de comunicație fără fir cu rază scurtă de acțiune care determină cu exactitate locația altor dispozitive UWB pentru a transfera date la o frecvență mult mai mare, consumând în același timp mai puțină energie. Pe de altă parte, smartphone-urile pliabile Samsung anterioare nu au primit suport pentru S Pen, acesta fiind exclusiv pentru seria Note. Samsung, la începutul acestui an, a adus suport pentru S Pen pe Galaxy S21 Ultra. Samsung Galaxy Z Fold 3 5G va primi, de asemenea, asistență S Pen. Listarea Fold-ului cu numărul trei pe FCC, confirm că lansarea în perioada următoare este iminentă.

FCC – Federal Communications Commission a fost fondată în 1934 printr-un decret semnat de Franklin D. Roosevelt. Roosevelt a fost al 32-lea președinte al SUA și a ocupat această funcție timp de patru mandate consecutiv.

Cameră selfe in-display și baterie cu încărcare rapidă de 25W

Detalii despre preț și unele specificațiile preconizate s-au scurs anterior. Potrivit unor informații din Coreea de Sud, Z Fold 3 va costa în jur de 1,9 milioane won, aproximativ 1.670 USD. Se va lansa la un preț cu 20% mai mic comparativ cu modelul anterior Samsung Galaxy Z Fold 2.

Noul smartphone pliabil Samsung va avea trei camere pe spate cu o configurare 12MP + 12MP + 16MP. Pliantul Samsung va avea și o camera selfie de 16MP pe ecranul principal. De asemenea, știm că aceasta va fi o cameră sub-display (UDC). Sunt și zvonuri că Samsung ar putea renunța la utilizarea UDC din cauza problemelor logistice. De asemenea, va avea o cameră frontală de 12MP pe ecranul capacului. Stylusul S Pen va fi un hibrid între S Pen-ul găsit pe seria Galaxy S21 Ultra și seria Note 20. Smartphone-ul pliabil ar putea veni cu o baterie de 4.275mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W.