Foarte multă lume este pasionată de jocurile pe telefoanele mobile. Dar sunt destui de mulți care nu mai joacă din cauza ecranelor prea mici. Dar după lansarea de către Samsung a telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 3 și citirea acestui articol este posibil să își schimbe părerea.

Mulți au renunțat la jocurile pe mobil din cauza limitării controalelor de pe pe ecranele dispozitivelor mobile, care ar face din jocurile mobile un lucru insuportabil pentru pasionații de jocuri. Dar apoi s-a întâmplat un lucru plăcut. Samsung a lansat pe Galaxy Fold 2, iar anul acesta un telefon pliabil și mai bun: Samsung Galaxy Z Fold 3. Vă spunem din start, este o surpriză extrem de plăcută să jucați jocuri pe acest smartphone.

Afișajul interior este formidabil, specificații bestiale, controale excelente și rată de actualizare de 120Hz, totul este parcă făcut special pentru amatorii de jocuri pe mobil. Așadar, fără alte prelungiri, iată principalele motive, via TechRadar, pentru care Samsung Galaxy Z Fold 3 vă va face să iubiți jocurile pe mobil.

[vc_btn title=” Arată-mi Oferta – Galaxy Z Fold3 5G ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9154402||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Samsung Galaxy Z Fold 3 excelent pentru jocuri mobile

Dar, chiar și cu Samsung Galaxy Z Fold 3 și ecranul său în format tabletă este posibil ca nu toată lumea să fie entuziasmată de acest lucru. Posibil să pună în balanță prețul lui Galaxy Z Fold 3. Dar nu se poate compara Consola Nintendo Switch OLED cu rezoluția 1.280×720 pixeli cu Samsung Galaxy Z Fold cu un ecran cu rezoluția 1.768 x 2.208 pixeli. Nu exagerăm dacă spunem că display-ul lui Nintendo Switch OLED este foarte departe de ecranul lui Z Fold 3.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Nintendo este o companie japoneză de electronice și video, cu sediul în Kyoto. A fost fondată în 1889 de către Fusajiro Yamauchi, ca o mică firmă producătoare de cărți de joc. Este una dintre cele mai valoroase companii din Japonia.[/vc_message]

Nu numai că afișajul interior OLED de 7,6 inch (19,30 centimetri) oferă un ecran mai mare decât Switch OLED (7 inch), dar se mândrește și cu o rezoluție excelentă și suport pentru rate de reîmprospătare de 120Hz. În plus, este incredibil de luminos, oferă moduri de limitare a luminii albastre și alte îmbunătățiri ale vizibilității. Mai mult, vă permite să modificați vibrația culorilor și balansul de alb după bunul plac.

De asemenea, trebuie spus că raportul de aspect mai pătrat al lui Z Fold 3 funcționează extraordinar de bine pe un ecran de această dimensiune. Dacă raportul de aspect normal de 20:9 al telefoanelor precum Galaxy S21 Ultra este menit să invoce sentimentul unui mini televizor cu ecran lat, afișajul interior al lui Galaxy Z Fold 3 este cu totul altceva. De exemplu, Liga Dreptății lui Zack Snyder se potrivește aproape perfect pe ecranul 11,2: 9 al lui Z Fold 3.

Specificațiile lui Z Fold 3 îl fac o fiară pentru jocuri

Din punct de vedere al performanței, Samsung Galaxy Z Fold 3 se află în fruntea pachetului de smartphone-uri Android. Specificațiile sale sunt cele mai bune disponibile în prezent. Are cel mai bun cipset Snapdragon 888 de la Qualcomm însoțit de 12GB de memorie RAM.

Fiecare joc cu setări personalizabile este magnific pe Z Fold 3. Jocuri precum Call of Duty Mobile, Fortnite, PUBG și superbul Shadowgun Legends rulând la o viteză de 60 fps la setările Ultra / Max și opțiuni precum anti-aliasing și umbre în timp real activate vă încântă pur și simplu. Anumite jocuri, cum ar fi Call of Duty Mobile și Diablo Immortal beta, oferă pachete de texturi descărcabile, făcând imaginile lor și mai impresionante – atâta timp cât aveți spațiu de stocare liber. Și aveți fără probleme!

De asemenea, merită remarcat faptul că dispozitivul este compatibil 5G. Acest lucru înseamnă că jucătorii ale căror abonamente oferă acces la viteze 5G beneficiază de un joc online mai rapid și mai fluid atunci când sunt în afara unei rețele Wi-Fi.

Un afișaj mai mare înseamnă controale mai bune pe ecran

De asemenea, nu există nicio îndoială că afișajul mai mare al dispozitivului este incredibil. Displayul interior oferă oricărui jucător un avantaj competitiv la jocuri precum Call of Duty Mobile și nu numai. Inamicii sunt mai mari și mai ușor de observat pe câmpul de luptă, iar comenzile de pe ecran sunt mai confortabil de utilizat.

După vreți să investiți și mai mult în jocuri FPS pe Galaxy Z Fold 3, puteți cumpăra un controler de jocuri mobil. Vă recomandăm Bluetooth GameSir X2, deoarece designul său cu margini plate și suportul extensibil se potrivesc cu Fold 3. În plus, cu funcționalitatea sa Bluetooth nu mai aveți nevoie de portul USB Tip-C a lui Samsung Galaxy Z Fold 3.

Controalele de pe ecran la Galaxy Z Fold 3 funcționează foarte bine. Absolut totul este parcă făcut pentru jocuri, declanșatoarele, butoanele și stick-urile reale, oferind o capacitate de răspuns asemănătoare jocului Xbox. Combinat cu avantajul afișajul interior mare al telefonului pliabil veți fi o forță de neoprit în fiecare joc.

Acces la o suită de funcții de joc

Pe lângă capacitatea de a juca cu ușurință jocuri intensive din punct de vedere grafic, Galaxy Z Fold 3 de la Samsung oferă, de asemenea, o suită de instrumente Game Booster. Acestea pot fi accesate cu ușurință prin simpla glisare în sus din marginea de jos a afișajului atunci când rulează un joc.

Game Boster vă permite, de asemenea, să monitorizați temperatura dispozitivului și utilizarea memoriei. Mai mult puteți să activați Priority Mode – Modul prioritar. Astfel puteți să vă concentrați 100% pe jocuri și nu veți distras de apelurile și notificările primite. De asemenea, va închide aplicațiile de fundal care vă folosesc conexiunea la rețea pentru a preveni împiedicarea jocului dvs. online.

Vă puteți conecta la Discord prin secțiunea Game Booster și puteți accesa comenzile care vă permit să setați protecția tactilă; să blocați butonul de navigare; să faceți capturi de ecran; să înregistrați videoclipuri; să descărcați pluginuri de joc și multe altele.

Difuzoare stereo AKG puternice pe Galaxy Z Fold 3

Majoritatea telefoanelor emblematice oferă doar un difuzor mic alături de porturile de încărcare. Dar, cadrul mai mare al lui Galaxy Z Fold 3 permite două difuzoare stereo destul de mari. În acest fel aveți parte de un sunet surprinzător de puternic de fiecare parte a dispozitivului (când este redat în modul peisaj).

Știm cu toții că un sunet bun vă oferă un avantaj competitiv în timpul jocului online. Samsung Galaxy Z Fold 3 oferă acest lucru, reușind chiar să emuleze sunetul spațial datorită funcționalității Dolby Atmos a dispozitivului.

Acestea fiind spuse, mai există și loc de îmbunătățiri. Aproape toate jocurile se adaptează perfect raportul de aspect de pe Fold 3. Dar, la unele există o problemă la trecerea între afișajul exterior și cel interior în timp ce jocul este în derulare. PUBG, de exemplu, poate deveni uneori întins sau strivit în tranziția dintre ecrane. Dar nu știm cât de des ar alege cineva să joace un joc pe ecranul exterior?

Merită remarcat faptul că nu orice joc arată bine pe un ecran mare. Cele mai bune jocuri sunt cele care oferă setări grafice reglabile, pentru că sunt concepute pentru telefoanele puternice. Din fericire, toate cele mai mari jocuri disponibile pe dispozitive mobile, cum ar fi Fortnite, PUBG și Call of Duty Mobile, se numără printre aceste titluri.

Din păcate, există încă multe jocuri care nu au fost optimizate pentru dispozitive cu ecran mare. De exemplu: Need For Speed: No LImits nu arată deloc bine pe Z Fold 3. Genshin Impact pare să sufere de probleme de frecvență a cadrelor care nu erau prezente pe Galaxy Note 20 Ultra.

Credem că viitoarele actualizări la Z Fold 3 vor putea rezolva aceste probleme. În afară de inconvenientele minore, Samsung Galaxy Z Fold 3 oferă o experiență de joc mobil de neegalat.