Galaxy Z Fold 3 are aplicații Microsoft Office pentru telefoanele pliabile

473
Galaxy Z Fold 3 are aplicatii Microsoft Office pentru telefoane pliabile
Sursa Foto: Microsoft

Microsoft își extinde parteneriatul cu Samsung pentru a aduce software-ul său de colaborare online la Galaxy Z Fold 3. Cele două companii au lucrat cot la cot de ani de zile pentru ca telefoanele Android să funcționeze mai bine cu Windows 10. Acum, cu Galaxy Z Fold 3, vedem roadele acestei colaborări. Microsoft Office, Microsoft Teams și Outlook au ajuns pe telefoanele pliabile Samsung.

Datorită dimensiunii sale mai mari și a ecranului Infinity Flex de 7,6 inch, Galaxy Z Fold 3 este un dispozitiv ideal pentru multitasking pe mobil. Acesta a fost motivul pentru care Microsoft a lucrat la aducerea software-ului de birou, a software-ului de conferință video și a clientului de e-mail pe acest dispozitiv.

EVP și șeful produselor și experiențelor mobile de la Samsung, Patrick Chomet a oferit un exemplu despre modul în care utilizatorii Galaxy Z Fold 3 pot profita din plin de afișajul pliabil al dispozitivului atunci când utilizează software-ul Microsoft. Într-un comunicat de presă, conform TechRadar, acesta a spus: „Cu fereastra Multi-Active, puteți rula mai multe aplicații în același timp. De exemplu, puteți deschide Microsoft Excel și PowerPoint și puteți trage și plasa cu ușurință un tabel chiar în prezentare. Acum, puteți rula chiar și două instanțe ale aceleiași aplicații pe aceeași pagină.”

Acum, la cea de-a treia revizuire, Galaxy Z Fold 3 își propune să crească productivitatea utilizatorilor. Colaborarea Samsung cu Microsoft oferindu-le experiențe care nu sunt posibile nici pe cele mai bune laptopuri de afaceri.

Integrare Microsoft Office, Teams și Outlook pe Fold 3

Un mic exemplu despre când deschideți pe Samsung Galaxy Z Fold 3 într-o întâlnire Microsoft Teams. Puteți vedea o prezentare în detaliu pe jumătate din ecranul pliabil al dispozitivului și fețele colegilor în cealaltă jumătate. Nu uitați că Galaxy Z Fold 3 este primul telefon pliabil Samsung cu suport S Pen. În acest fel utilizatorii vor putea să vadă și să deseneze pe o tablă digitală ceea ce explică, folosind ecranul Fold-ului și stiloul S Pen.

Microsoft Office este o suită de programe de birou create de firma Microsoft. A fost anunțat pentru prima dată de Bill Gates la 1 august 1988, la COMDEX din Las Vegas. Actuala versiune Office 2019 a fost lansată pe 24 septembrie 2018.

Verificarea e-mailurilor din căsuța de e-mail din Outlook va fi foarte ușoară, precum și modul dual-panel al clientului de e-mail pentru dispozitivele Galaxy pliabile permite utilizatorilor să citească un e-mail complet pe o parte a ecranului în timp ce pre-vizualizează altele pe cealaltă parte, la fel ca pe desktop.

Când vine vorba de Microsoft Office, fereastra Multi-Active poate fi utilizată pentru a rula mai multe aplicații în același timp. Astfel puteți avea Word deschis pe o parte și să vedeți notele dvs. în OneNote pe cealaltă parte a ecranului.

Probabil vom auzi mai multe de la ambele companii până când Fold 3 începe să fie livrat după 27 august. Sigur Samsung va explica modul de folosire al aplicațiilor Microsoft, pentru ca utilizatorii să le poată folosi mai ușor.