Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

463
Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3 vor fi produse in cantitati uluitoare
Sursa Foto: Future

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea lor din această vară. Zvonurile spun că Samsung va produce 7 milioane de telefoane Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Potrivit leaker-ului Jon Prosser, cele două telefoane pliabile sunt acum în producție. Dacă este adevărat, s-ar potrivi cu data de lansare la vânzare din 27 august. Jon Posser scrie că Samsung produce între 50.000 și 70.000 de bucăți pe zi, pentru a ajunge la 7 milioane.

S-ar putea să nu pară mulț, mai ales că Apple a vândut aparent între 7 și 9 milioane de iPhone 12 în primul weekend de vânzări a seriei. Dar, nu trebuie să uităm că pliabilele au un preț din patru cifre și sunt pentru o altfel de piață. Ambele modele, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, vor costa peste 1.000 de euro. Mai mult, Samsung a produs doar 1 – 2 milioane de foldere din ultimele două generații combinate. Dacă informațiile lui Prosser sunt corecte, aceasta ar indica că Samsung crede că 2021 va fi anul telefoanele pliabile.

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 posibil mai ieftine

Jon Prosser nu oferă o defalcare a producției între Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Dar presupunând că cifra generală de 7 milioane este corectă – și rețineți că acesta este încă un zvon, chiar dacă sursa are un istoric credibil – este oare o țintă realistă pentru Samsung?

Există probabil doi factori care au diminuat potențialul de vânzare pliabil până acum: fiabilitatea și prețul. Pentru prima, Samsung a răspuns criticilor cu stil. În timp ce Galaxy Fold original a fost întârziat după ce unitățile de revizuire au avut probleme, atunci când a fost lansat a fost mult mai fiabil. Apoi Samsung Galaxy Z Fold 2 a îmbunătățit design-ul în toate privințele, cu un telefon mai elegant și mai rezistent.

Design este un cuvânt din engleză care înseamnă proiect (plan), desen (de concepție), schiță (de concepție) pentru a arăta aspectul și funcțiunile unui obiect înainte de a fi făcut. La origine vine din latinul signum – semn, simbol, amprentă, marcă.

Deși pot rămâne unele îndoieli cu privire la utilizarea pe termen lung, cele 200.000 de închideri / deschideri ale telefonului promise de Samsung, adică de mai mult de 273 de ori pe zi, plus încheierea unui contract standard de doi ani, sunt lucruri care vor face ca mulți oameni să opteze pentru un viitor pliabil Samsung.

Producția mai mare va duce la un cost de producție mai mic

Prețul va fi, fără îndoială, un factor mai sensibil. Galaxy Z Fold 2 a costat ~2.000€, iar Galaxy Z Flip 5G 1.400€ la lansare. Ambele sunt scumpe și acum, mai ales că puteți cumpăra un Galaxy S21 Ultra pentru 1.200€. Au fost zvonuri conform cărora Samsung intenționează să reducă prețul noilor pliabile cu cel puțin 20%. Parcă sună mult mai plauzibil atunci când vedem aceste cifre de producție estimate de Samsung. Dacă Samsung crește producția s-ar reduce și costul pe unitate, iar o reducere semnificativă a prețurilor ar fi normală.

Până la lansare sigur ne vom edifica. Știm că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi lansate în august. Potrivit TomsGuide, care citează tot pe Jon Posser, Samsung va prezenta telefoanele la un eveniment Unpacked pe 3 august, cu o dată de lansare la vânzare 24 de zile mai târziu, pe 27 august.