Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

570
Galaxy Z Fold 3 fara Exynos dar cu Snapdragon 888 si o baterie mai mica
Sursa Foto: via hdblog.it

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3. Zvonurile din jurul celor două modele pliabile se intensifică și vor atinge cote tot mai mari în perioada următoare. În acest fel vom ajunge să știm totul despre cele două modele înainte de lansare. Nu ar fi prima data!

Știm că modul în care Galaxy S21 Ultra susține S Pen, va trece și pe Galaxy Z Fold 3. Da, nu va avea un slot pentru S Pen, dar va veni cu el în cutie. Știm și capacitatea bateriilor și dimensiunea celor două ecrane. Nu sunt mari diferențe față de Samsung Galaxy Z Fold 2. Totuși mai rămân încă destule necunoscute.

Galaxy Z Fold 3 fără procesor Exynos, dar cu Snapdragon 888

Ultimele zvonuri, de la atotștiutorul în materie de Samsung, Ice Univers, se referă în primul rând la procesor. Nu prea avem motive să nu-l credem pe Ice Universe, are întotdeauna informații care se adeveresc. Aflăm acum, via HDBlog, că procesorul Samsung Exynos 2100 nu va fi pe Galaxy Z Fold 3, doar Snapdragon 888. Prin urmare, nici măcar, o versiune „Plus” pentru Snapdragon 888 nu primim cu viitorul pliabil Samsung. În ce privește memoria, deocamdată nu știm nimic.

Cu acest telefon pliabil se pare că Samsung a decis să facă plierea mai sigură, ecranul mai rezistent, urmărind să-i reducă greutatea și dimensiunile. Da, Samsung Galaxy Z Fold 2 este destul de greu și voluminos, chiar dacă acest lucru nu-i scade cu nimic din merite. Greutatea, dimensiunile și prețul constituie și un factor de descurajare în comparație cu smartphone-urile tradiționale pentru utilizatorul final. De fapt, Galaxy Z Fold 3, va fi mai compact și mai ușor cu 13 grame. Dar, acest lucru va avea ceva repercusiuni asupra bateriei, puțin mai mica și ea.

Gramul a fost adoptat de Convenția națională franceză printr-un decret din 1795. Gramul fost inițial definită ca greutatea unui centimetru cub de apă la 3,98° C. Gramul este o unitate o unitate de masa derivată din SI a cărui unitate de masă este kilogramul.

Baterie puțin mai mică pe viitorul Fold Samsung

Potrivit unui alte surse de încredere, Digital Chat Station, dispozitivul va fi echipat cu o baterie cu două celule de la 2.215 + 2.060mAh, pentru o capacitate totală de 4.275mAh. Samsung Galaxy Z Fold 2 are o baterie de 4.500mAh!  Prin urmare ar fi o pierdere de 225mAh. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Galaxy Z Fold 2!

Samsung sigur a calculat acest lucru și această scădere va fi suplinită de procesor și software. În acest fel ne așteptăm la o autonomie similară cu cea a modelului actual. Nu credem că Samsung va face sacrificii majore de niciun fel cu Galaxy Z Fold 3, dar pentru acest lucru trebuie să așteptăm confirmarea oficială. Din ce am văzut cu precedentul Fold, suntem siguri că vom primi un alt pliabil ieșit din comun.