Samsung Galaxy Z Fold 3 este succesorul spiritual al Galaxy Note 20

618
Samsung Galaxy Z Fold 3 este succesorul spiritual al Galaxy Note 20
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung, încălcând tradiția, a început să ofere stiloul S Pen cu telefoanele din seria S, începând cu gama Galaxy S21. Acum și Samsung Galaxy Z Fold 3 este în cărți pentru S Pen. Anterior, suportul pentru stylus era limitat doar la modelele din seria Galaxy Note.

Motivul din spatele acestei schimbări alimentează zvonurile că întreruperea seriei Galaxy Note este aproape. Mai multe informații au subliniat că Samsung va termina cu seria Note după lansarea unui Galaxy Note 21 anul acesta.

Acum, cea mai recentă informație de la „Ice Universe” susține că viitorul Galaxy Z Fold 3 va fi succesorul spiritual al gamei Note 20. Se spune că se dublează ca un dispozitiv din seria Note și vine cu cele mai noi tehnologii de vârf.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu Snapdragon 888

Se speculează, de asemenea, că Galaxy Z Fold 3 va deveni al doilea smartphone Samsung, din altă serie decât Note, care va fi compatibil cu stiloul S-Pen. Telefonul ar putea fi, de asemenea, primul de la gigantul sud-coreean care dispune de o cameră selfie sub afișaj.

În acest moment nu se cunosc prea multe despre specificațiile lui Samsung Galaxy Z Fold 3. În orice caz, ne așteptăm ca smartphone-ul pliabl să vină cu procesorul de ultimă generație Qualcomm Snapdragon 888. Vor fi la bord cel puțin 12GB de memorie RAM și minimum 256 GB de stocare internă, conform GizmoChina. Smartphone-ul pliabil va rula cel mai recent sistem de operare Android 11 acompaniat de interfața Samsung One UI 3.5.

GizmoChina este un site chinezesc cu sediul în Shenzhen. Este un blog tehnic în special despre smartphone-uri, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu cu peste trei milioane de utilizatori lunar.

Toate informațiile indică faptul că Samsung va începe să producă în serie viitorul smartphone pliabil Galaxy Z în iunie. În acest fel Z Fold 3 ar trebui lansat undeva în septembrie, similar cu predecesorul său, Galaxy Z Fold 2. Deocamdată este prea devreme să vorbim despre un preț, dar considerăm că nu va fi mai mic decât actualul Fold 2.