Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc o actualizare majoră de stabilitate

252
Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3 primesc o actualizare majora de stabilitate
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Destul de devreme în ianuarie, Samsung a adus upgrade-ul One UI 4.0 bazat pe Android 12 la Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Deoarece actualizarea a sosit cu patch-ul de securitate din decembrie, corecția din ianuarie a fost lansată pe dispozitive câteva săptămâni mai târziu. Cu toate acestea, aceasta a fost o actualizare minoră care a instalat doar corecția de securitate în sine.

O actualizare de peste 1GB este acum disponibilă pentru ambele dispozitive pliabile. Este o actualizare majoră pentru Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 și ar trebui să ofere un sistem mai stabil. Z Fold 3 va primi versiunea de firmware F926BXXU1BVA9, conform colegilor noștri de la Galaxy Club. În același timp Samsung Galaxy Z Flip 3 va trebui să se descurce cu versiunea de firmware F711BXXU2BVA9.

Actualizare importantă pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3

Lista de modificări menționează în principal punctul grăitor, dar vag, „stabilitatea generală a dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”. Deși nu sunt oferite detalii clare, am văzut recent că a apărut o actualizare similară pe o serie de alte telefoane Samsung. La toate modelele se precizează – remediarea erorilor rămase după upgrade-ul Android 12 (One UI 4.0).

În mod curios, actualizarea pentru Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 nu conține patch-ul de securitate din februarie. Prin urmare, va apărea la sfârșitul acestei luni pe ambele telefoane pliabile. Până atunci, va trebui să ne descurcăm cu patch-ul din ianuarie deja prezent.

Belgia este unul dintre membrii fondatori ai UE și găzduiește majoritatea instituțiilor UE. Belgia este situată pe frontiera ce divide Europa germanică (regiunea Flandra) de Europa latină (Valonia), cele două mari regiuni ale țării.

Noua actualizare este disponibilă pe Z Flip 3 și Z Fold 3 libere de rețea în mai multe țări din Europa, printre care Țările de Jos și Belgia. Puteți aștepta ca notificarea să apară automat sau puteți verifica disponibilitatea direct prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Înainte de a descărca noua actualizare asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat la o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să o descărcați prin Wi-Fi și să aveți bateria încărcată minimul 50%. În acest fel descărcarea se va efectua în condiții optime fără să vă confruntați cu erori.