Galaxy Z Fold 4 primește actualizarea de securitate din iunie 2023

158
Galaxy Z Fold 4 actualizare iunie 2023
Sursa foto: sammobile.com

Compania Samsung a învins din nou concurența lansând prima noul patch de securitate din iunie pentru dispozitivele sale. Galaxy Z Fold 4 primește acum o actualizare care aduce patch-ul de securitate din iunie 2023. Noua actualizare nu aduce nimic nou în afară de rezolvarea problemelor de securitate. Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că nu există caracteristici majore în această actualizare.

Samsung Galaxy Z Fold 4 rulează pe Andrid 13 și One UI 5.1, iar cum Android 14 și One UI 6 sunt de așteptat să se lanseze în viitorul apropiat, probabil nu se justifică momentan alte noutăți pentru acest model. Galaxy Z Fold 5 este aproape de lansare (26 iulie), iar după lansarea acestuia cel mai probabil și Galalaxy Fold 4 va primi unele noutăți, înainte de Android 14. Dar, această actualizare va aduce cele mai recente îmbunătățiri de securitate pe dispozitivul tău, pentru o liniște sporită.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Patch-ul din iunie 2023 lansat pentru Galaxy Z Fold 4

Actualizarea a fost lansată pentru Fold 4 în SUA, pentru modelele neblocate în rețelele mobile, potrivit SamMobile. Ca de obicei, noua actualizare ar trebui să ajungă în curând pe alte piețe globale. În această lună Samsung a fost puțin mai lent decât de obicei cu noul patch-ul de securitate. Cel mai probabil în zilele următoare mai multe dispozitive Samsung vor primi în valuri noua actualizare. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru Samsung Galaxy Z Fold 4!

Cu Android 14 și One UI 6 la orizont nu este surprinzător că această actualizare nu aduce nicio caracteristică nouă sau îmbunătățiri pentru Z Fold 4. În ceea ce privește corecția de securitate din iunie, Samsung nu a detaliat ce remedieri de securitate sunt incluse, dar ne așteptăm ca acestea să se schimbe mai târziu în această săptămână. Interesant este că noua actualizare a fost lansată înaintea seriei Galaxy S23.

SUA are cei mai mulți miliardari din lume: 735. Locul doi mondial este ocupat de China cu 495 de miliardari. India are 169, Germania 126 și Rusia 105. Hong Kong are 66, Italia 64, Canada 63, iar Taiwan și UK au ambele 52 de miliardari.

Actualizarea din iunie a lui Fold 4 fost lansată cu versiunea de firmware F936U1UES2CWE1. Proprietarii de Fold 4 din SUA se pot aștepta să vadă în curând patch-ul de securitate din iunie 2023 pe telefoanele lor. Pentru a verifica dacă actualizarea este disponibilă pe Galaxy Z Fold 4 mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.