Galaxy Z Fold 4 va avea o balama nouă, mai subțire și mai ușoară

353
Galaxy Z Fold 4 va avea o balama noua
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Galaxy Z Fold 4 este unul dintre smartphone-urile pliabile pe care Samsung intenționează să le anunțe anul acesta. Ne așteptăm ca zvonurile și informațiile despre noul model să fie tot mai multe în perioada următoare. Conform unei ultime informații, noul telefon pliabil Fold 4 va veni cu o balama nouă, care va fi mai subțire și mai ușoară.

Această informație vine de la Anthony alias @TheGalox_ și a ajuns la noi prin intermediul AndroidHeadlines. El spune că Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi primul smartphone pliabil al companiei Samsung cu „o singură balama”. Acea balama nu numai că va fi mai ușoară și mai subțire, dar va fi și mai puțin costisitoare și mai durabilă în același timp. Cel puțin pe baza primelor informații acest lucru este un câștig pentru Samsung, dar și pentru viitorii cumpărători.

Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 vor fi lansate în H2 2022

Am aflat recent că Samsung va folosi compania KH Vatec ca furnizor principal de balamale pentru Galaxy Z Fold 4. Compania intenționează să livreze aproximativ 13 milioane de smartphone-uri pliabile în 2022. Inițial cifra a fost de 10 milioane de bucăți din cele două pliabile, cu o pondere mai mare pentru Flip. Noile smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 vor fi lansate în partea a doua a anului.

Acesta este un număr destul de ambițios, având în vedere că Samsung ar fi livrat 7 milioane de unități Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Samsung se așteaptă la o cerere crescută, în special pentru modelul Galaxy Z Flip 4. Cel două telefoane pliabile vor sosi probabil în același timp, la fel ca și predecesorii lor. Dacă acesta va fi cazul, probabil că august va fi luna lansării.

Honor este o marcă de smartphone deținută majoritar de o întreprindere de stat controlată de guvernul municipal din Shenzhen. Anterior a fost deținută de Huawei Technologies. Honor a fost fondat de Huawei în 2013.

Samsung este conducătorul suprem al pieței globale de smartphone-uri pliabile. Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece majoritatea celorlalte companii care fabrică telefoane pliabile nu le vând la nivel global. Majoritatea sunt limitate la China. Câteva exemple sunt OPPO Find N, HONOR Magic V și Xiaomi Mi MIX Fold

Lucrurile s-ar putea schimba (cel puțin ușor) în acest an, totuși, dacă acele companii optează pentru a extinde disponibilitatea actualelor și/sau viitoarelor lor telefoane pliabile.