Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea primi o cameră principală de 108MP

313
Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea primi o camera principala de 108MP
Sursa Foto: techradar.com

Acum că ecourile lansării seriei Galaxy S22 s-au stins și vânzările merg foarte bine, ne gândim deja la Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Cele două telefoane pliabile Samsung sunt așteptate să debuteze în luna august. Se pare că Galaxy Z Fold 4 va primi o cameră principală substanțial îmbunătățită.

Potrivit tipsterului Dohyun Kim, via TechRadar, Samsung Galaxy Z Fold 4 este în cărți pentru o cameră principală de 108MP. Acest lucru se potrivește cu ceea ce am văzut la modelul Galaxy S22 Ultra și precedentul Samsung Galaxy S21 Ultra. De asemenea, reprezintă un salt substanțial față de camera de 12MP de la bordul lui Galaxy Z Fold 3. Săptămâna trecută am auzit zvonuri că Galaxy Z Fold 4 ar împrumuta și teleobiectivul cu zoom optic de 10MP 3x aflat pe Galaxy S22 și S22+. Acum avem o idee bună despre configurarea camerelor pe viitorul pliabil Fold al companiei Samsung.

În timp ce Galaxy Z Fold 4 va primi o mulțime de upgrade-uri de data aceasta, se zvonește că îmbunătățirile pentru Galaxy Z Flip 4 sunt ceva mai modeste. Acest lucru ar trebui să însemne că vine la un preț mai atractiv decât modelul Galaxy Z Flip 3.

S Pen-ul pe Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea avea un slot dedicat

Pe măsură ce se apropie luna august auzim tot mai multe despre Samsung Galaxy Z Fold 4. Dacă Samsung reușește să implementeze în acesta doar ce am auzit până acum, Fold 4  ar putea fi numărul unu de pe piață în viitorul apropiat.

În ceea ce privește camerele selfie, se spune că Fold 4 va păstra aceeași cameră in-display ca actualul Fold 3. Suportul S Pen nu va lipsi și, spre deosebire de Fold 3, Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea avea un dock pentru stylus. Sunt mai multe informații că prețul ar putea scădea iarăși anul acesta. Ne gândim deja la un preț în jur de 1.400 de euro, ceva mai tolerabil pentru potențialii cumpărători.

Euro este moneda oficială a 19 țări din UE. Există opt monede euro, care variază de la un cent la doi euro. Au un revers comun, o hartă a Europei, dar fiecare țară din zona euro are propriul design pe avers. Partea comună a fost proiectată de Luc Luycx de la Monetăria Regală Belgiană.

Nu există nicio îndoială că achiziționarea unui telefon pliabil poate însemna unele pierderi în alte domenii. De exemplu soldul tău bancar va fi semnificativ mai mic și anumite specificații, cum ar fi în domeniul foto, nu sunt la nivelul seriei Galaxy S. Dar, este de înțeles. A face ca un ecran de telefon să se plieze implică un proces de inginerie incredibil de complex și provocator.

Totuși, așa cum arată acest nou zvon, telefoanele pliabile ajung rapid la nivelul smartphone-ului tradițional. În curând, ar putea exista doar o ușoară creștere de preț dacă doriți să cumpărați un telefon Samsung pliabil, mai degrabă decât unul nepliabil.