Samsung Galaxy Z Fold 4: primele detalii despre camerele foto

327
Sursa Foto: androidauthority.com

Sunt informații că departamentul foto pe Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea fi mult mai bun decât pe modelul de anul trecut. Mai exact, camerele telefoto și selfie ar putea fi împrumutate din seria Galaxy S22. Având în vedere cât de scumpe sunt aceste telefoane, Samsung nu își mai permite să ignore această problemă.

Sistemul de camere de pe Galaxy Z Fold 3 nu este cel mai bun și a fost criticat de mai mulți utilizatori. În acest fel această informație, via AndroidAuthority, este o veste bună. Seria Galaxy Z Fold reprezintă unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri din portofoliul companiei companiei Samsung. Evident, tehnologia pliabilă este un aspect uriaș al acelor prețuri mari.

Cu toate acestea, chiar cu acele costuri ridicate, sistemele de camere de pe gama Galaxy Z Fold nu este punctul forte. Totuși, acest zvon sugerează că Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea fi un mare pas înainte în materie de camere față de Galaxy Z Fold 3.

Noi camere pe Samsung Galaxy Z Fold 4

Desigur, de obicei ne așteptăm la upgrade-uri ale camerelor de la an la an cu smartphone-urile Samsung. În acest fel această informație nu este greu de crezut. Aspectul interesant al zvonului este că noile camere ar putea fi împrumutate din seria Galaxy S22. Acele telefoane sunt strălucitoare în materie de fotografii.

Informația sugerează că ar putea exista două upgrade-uri notabile la Galaxy Z Fold 4. Prima ar fi camera telefoto. Ar putea ajunge pe Samsung Galaxy Z Fold 4 teleobiectivul de 10MP aflat pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Asta ar însemna că pliabilul ar avea un zoom optic de 3x, un pas bun peste zoom-ul de 2x de pe Z Fold 3, chiar dacă rezoluția pe Fold 3 este puțin mai mare (12 MP).

Conceptul de teleobiectiv a fost descris pentru prima dată de astronomul, matematicianul și astrologul german Johannes Kepler în 1611. Istoria fotografiei îl creditează pe Thomas Rudolphus Dallmeyer cu invenția teleobiectivului fotografic în 1891.

Pe de altă parte, una dintre camerele selfie (probabil cea exterioară) ar putea avea camera de 10MP împrumutată tot de la seria Galaxy S22. Aceasta este excelentă și toată lumea este foarte mulțumită de ea. Momentan nu este clar dacă și celelalte camere – camera selfie exterioară, ultra-largă și interioară – vor primi îmbunătățiri.

Ne așteptăm ca Samsung Galaxy Z Fold 4 să fie lansat cândva la sfârșitul verii, probabil în august. Rămâneți pe fază, deoarece probabil că vor fi mult mai multe zvonuri pe drum în curând.