Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 au primit certificarea NBTC

208
Galaxy Z Flip 4 si Galaxy Z Fold 4 au primit certificarea NBTC
Sursa foto: gizmochina.com

Telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 vor fi lansate foarte curând, este vehiculată data de 10 august, dar aceasta nu a fost confirmată momentan de Samsung. Acum ambele modele au primit acum certificarea NBTC, după ce zilele trecute au fost certificate de comisia americană FCC.

Gigantul tehnologic sud-coreean nu a dezvăluit nicio informație despre viitoarele sale dispozitive pliabile. Cu toate acestea, moara de zvonuri a măcinat specificațiile lor în bucăți foarte fine. Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 vor avea un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 asociat cu 8GB RAM și până la 256GB de stocare. Potrivit GizmoChina, Fold-ul va avea și o variantă cu 1TB de stocare.

Samsung adună rapid aprobări de reglementare pentru viitoarele sale pliabile. Săptpmâna trecută Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 au primit certificarea FCC – Federal Communications Commission. Acum, câteva zile mai târziu, ambele pliabile au primit aprobarea NBTC (National Broadcasting and Telecommunications Commission) din Thailanda. Aceste evoluții indică faptul că dispozitivele se apropie de lansare.

Certificarea NBTC obținută de Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4

În listarea de pe site-ul NBTC, Samsung Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 apar cu numerele de model SM-F721B și, respectiv, SM-F936B/DS. Cu toate acestea, certificarea NBTC nu dezvăluie nicio informație cu privire la specificațiile sau caracteristicile viitoarelor pliabile. Ambele dispozitive Galaxy au obținut și certificarea FCC în urmă cu câteva zile.

National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC). Este o comiise responsabilă de supravegherea industriilor de telecomunicații și de radiodifuziune din Tailanda, în special de reglementarea frecvențelor radio.

Samsung Galaxy Flip 4 va avea un ecran AMOLED Full HD+ de 6,7 inch (17,02 cm) cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Ecranul va avea o gaură centrală pentru o cameră selfie de 10MP. În plus, ecranul exterior AMOLED este de așteptat să fie de 2,1 inch (5,33 centimetri). Dispozitivul va avea la spate două camere de 12MP, una principală și una ultra-wide. Galaxy Z Flip 4 va fi alimentat de o baterie de 3.700 mAh cu încărcare cu fir de 25W și fără fir de 10W.

Se zvonește că Samsung Galaxy Z Fold 4 are ecranul pliabil de 7,6 inch (19,30 cm) și ecranul exterior de 6,2 inch (15,75 centimetri). Dispozitivul va avea un procesor Snapdragon 8+ Gen 1, la fel ca Flip 4 și va avea o variantă cu 12GB de RAM și 1TB de stocare internă. Curentul electric va fi furnizat de o baterie de 4.400 mAh.

Ambele dispozitive pliabile Galaxy se pot lansa la evenimentul Samsung Galaxy Unpacked din august. Compania nu a confirmat încă niciun detaliu cu privire la dispozitivele viitoare. Nu a confirmat nimic, dar ca de obicei, la data lansării știm tot.