Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil în și mai multe culori personalizabile

231
Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil in mai multe culori personalizabile
Sursa foto: 9to5google.com

Galaxy Z Flip 3 a fost marele succes al Samsung în domeniul pliabililor anul trecut. Luând în considerare acest lucru se pare că Samsung pune și mai mult accent pe urmașul său: Samsung Galaxy Z Flip 4. Potrivit mai multor informații, Galaxy Z Flip 4 va include mai multe opțiuni de culoare din care să aleagă cumpărătorii.

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost lansat în destul de multe culori pentru un smartphone Samsung. Pliabilul era disponibil în „Phanotom Black”, verde, levănțică și culoarea crem alb. Pe site-ul Samsung există și culori exclusive gri, roz și alb. Dar, la câteva luni după lansare, Samsung a dezvăluit că Flip 3 primește o ediție „Bespoke”. Samsung folosește marca „Bespoke” pentru a-și oferi electrocasnicele și alte produse în mai multe culori și stiluri, iar Flip 3 a primit o ofertă distractivă cu acea versiune. Flip-ul cu numărul trei a fost lansat și în Pokemom Edition. Nu trebuie să uităm că Galaxy Z Flip 3 a fost cel mai bine vândut telefon pliabil anul trecut.

Samsung Galaxy Z Flip 4 personalizabil în culori la comandă

Anul acesta, potrivit 9to5google, culorile la comandă „Bespoke” vor veni și pe Samsung Galaxy Z Flip 4. Cu Galaxy Z Flip 3 Bespoke, puteți personaliza telefonul după cum credeți de cuviință. Puteți comanda telefonul în combinații de albastru, galben, roz, alb, negru și două opțiuni de cadru pentru a crea aspectul dorit. Opțiunea a venit și cu o taxă suplimentară de 100$ față de opțiunile standard de culoare. De asemenea, durează două până la trei săptămâni pentru a fi expediat, deoarece este făcut la comandă.

Într-un interviu la scurt timp după lansarea ediției Galaxy S Flip 3 Bespoke, Samsung a remarcat că cele mai populare culori sunt selectate de clienți la nivel global, albul pe ambele părți cu un cadru argintiu este cea mai populară opțiune sau roz pentru ambele părți cu un cadru negru. În SUA, însă, combinația galben și albastru cu un cadru argintiu este în prezent cea mai populară alegere.

Conform sondajelor din Europa, Canada și SUA, galbenul este culoarea pe care oamenii o asociază cel mai adesea cu amuzamentul, blândețea, umorul și spontaneitatea, dar și cu duplicitatea, invidia, gelozia, avariția iar, în SUA, cu lașitatea.

Dincolo de doar readucerea opțiunilor de culoare și funcționalități existente, Samsung se pare că intenționează să extindă oferta de data aceasta. Vor exista „mult mai multe” decât cele 49 de combinații de culori posibile existente pentru viitorul Samsung Galaxy Z Flip 4. În acest moment, nu se știe, din păcate, ce culori noi va adăuga Samsung în curcubeu.

În plus, ediția „Bespoke” a lui Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi disponibilă în mai multe țări. Samsung oferă în prezent această ediție specială în Australia, Canada, Franța, Germania, Coreea, Marea Britanie și SUA. Cu Flip 4, opțiunea se va extinde aparent în mai multe părți ale Europei și Asiei.