Galaxy Z Fold 4: culorile și opțiunile de stocare dezvăluite

181
Galaxy Z Fold 4 culorile si optiunile de stocare dezvaluite
Sursa foto: androidheadlines.com

Galaxy Z Fold 4 este așteptat să sosească în august și au apărut deja o mulțime de informații despre el. Ei bine, cu ultima scurgere tocmai am aflat culorile și opțiunile de stocare pentru viitorul Fold 4. Samsung Galaxy Z Fold 3 a venit doar în trei opțiuni de culoare, destul de asemănătoare și sobre, cum stă bine oamenilor de afaceri.

Compania Samsung merge mai departe și opțiunile de culoare se diversifică pentru Galaxy Z Fold 4. Sunt câteva nuanțe mai interesante care vor atrage și mai mult oamenii cărora le plac telefoanele mobile distractive. Au mai fost informații despre o nouă paletă de culori, dar această scurgere specială este foarte specifică. Leagă fiecare culoare a telefonului cu o anumită configurație de stocare. De asemenea, folosește nume pentru culorile telefonului pe care le va folosi și Samsung.

Galaxy Z Fold 4 în Burgundy Red, Gray Green și Phantom Black

Potrivit AndroidHeadlines, sursa acestei informații este cunoscutul Evan Blass, alias @evleaks, o persoană foarte credibilă din domeniul telefoanelor mobile. El a găsit o listă de SKU-uri pentru Galaxy Z Fold 4, de unde provin aceste informații. Potrivit lui Blass, vor exista patru culori diferite pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 – negru, gri/verde, bej și roșu burgund. Pentru comparație, Samsung Galaxy Z Fold 3 a venit în negru, verde și argintiu.

SKU – Stock keeping unit sau Unitate de păstrare a stocurilor. Este un număr sau cod atribuit unui articol pentru a-l identifica în inventarul fizic. Este un identificator unic și intern unde apar diferite culori sau modele ale unui produs, printre altele.

Potrivit lui Evan Blass, patru opțiuni de culoare sunt listate aici, bej, roșu burgund, gri verde și negru fantomă. Acum, pe baza acestor informații, toate variantele de culoare vor ajunge în trei opțiuni de stocare, cu excepția modelului Burgundy Red. Modelul Burgundy Red vine doar în opțiuni de stocare de 256 și 512GB. Toate celelalte variante vor fi oferite în variante de stocare de 128, 256 și 512 GB.

Așadar, bejul și vișiniul sunt complet noi pentru Galaxy Z Fold 4 și probabil ca opțiunea gri/verde va fi diferită de verdele de pe Galaxy Z Fold 3. Ceea ce este interesant aici, este faptul că zvonul despre modelul Fold 4 de 1TB nu apare aici. Rețineți că lista poate fi incompletă, totuși. Versiunea de 1TB poate lipsi complet și poate chiar și unele culori, nu putem ști cu siguranță momentan.

Știm deja că Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi lansat în august. Atunci Samsung va găzdui cel mai probabil următorul său eveniment Galaxy Unpacked.