Galaxy Z Fold 4 ar putea reduce cuta de pe ecranul pliabil

259
Galaxy Z Fold 4 ar putea reduce cuta de pe ecranul pliabil
Sursa Foto: @OnLeaks

Seria Galaxy Z Fold de la Samsung a produs unele dintre cele mai bune telefoane pliabile de pe piață astăzi. Dar, cele două modele de până acum, Galaxy Z Fold și Galaxy Z Fold 2 au avut fiecare o particularitate de afișare de care mulți fani nu fost încântați. Este vorba despre cuta de pe mijlocul ecranului. Cu toate acestea, se pare că Galaxy Z Fold 4 va avea o cută aproape insesizabilă.

Privind în urmă, Galaxy Fold original a fost livrat cu un afișaj pliabil acoperit numai cu plastic. Acel afișaj nu era plat când era desfășurat, dar avea o cută vizibilă care trecea pe verticală de-a lungul balamalei. Același lucru a fost valabil și pentru versiunea ulterioară, Samsung Galaxy Z Fold 3 de anul trecut. Cu toate acestea Fold 3 avea un strat de sticlă ultra-subțire pe ecran. Conform site-ului 9to5google, această problemă se va rezolva în proporție foarte mare cu Samsung Galaxy Z Fold 4.

Galaxy Z Fold 4 va avea cuta ecranului mai puțin vizibilă

Cuta de pe afișajul Samsung vine cu adevărat din designul balamalei companiei. Raza strânsă face dificilă evitarea cutei, dar alte mărci au ocolit-o. Oppo și Motorola, de exemplu, au o balama „în formă de lacrimă” care închide balamaua în timp ce face mai mult loc în interior pentru balama, ceea ce reduce cuta.

Noua informație vine de la Ice universe, care a mai spus că ecranul lui Galaxy Fold 4 arată mai fin decât al lui Fold 3. Aceasta este o veste bună, dar va fi interesant de văzut ce îmbunătățiri a adus Samsung designului balamalei pentru a reduce decalajul dintre balamale atunci când ecranul principal este deschis. Conform Ice Universe, „The crease of Galaxy Z Fold 4 looks slightly better than Fold 3, but you can still see the crease. The screen looks smoother”. Pentru cei mai puțin familiarizați cu limba engleză, Ice Universe a spus: cuta lui Galaxy Z Fold 4 arată puțin mai bine decât Fold 3, dar puteți vedea totuși cuta. Ecranul pare mai neted.

UTG – Ultra-Thing Glass sau sticlă ultra-subțire. Sticla UTG este rezistentă la zgârieturi, foarte flexibilă și se poate îndoi până la o rază de câțiva milimetri. În plus, are proprietăți excelente de barieră și protejează împotriva influențelor mediului.

Deși încă nu știm ce a planificat Samsung pentru Galaxy Z Fold 4, Ice Universe spune că pliul va fi insesizabil. Poate Samsung a îmbunătățit designul balamalei și rezistența stratului de protecție din Super UTG. Au mai fost zvonuri că balamaua lui Fold 4 va avea mai puține componente mecanice. Posibil ca Samsung să fi folosit această oportunitate pentru a reduce pliul de pe mijlocul ecranului. Din câte se pare, ecranul va arăta „mai neted”, deși cuta va fi încă puțin vizibilă.