Samsung Galaxy Z Fold 4: designul și opțiunile de culoare dezvăluite

387
Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: via 91mobiles.com

Data Samsung Galaxy Unpacked 2022 a fost confirmată. Compania va găzdui noul său eveniment Unpacked pe 10 august, unde va dezvălui telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Samsung a lansat deja noul său teaser Unpacked, care dezvăluie câteva elemente de design ale viitoarelor smartphone-uri pliabile.

O recentă informație și noi imagini au dezvăluit designul lui Galaxy Z Flip 4 5G. Acum colegii noștri de la 91Mobiles au publicat, prin intermediul lui Evan Blass, noi imagini de design cu Samsung Galaxy Z Fold 4. Acesta va fi lansat în trei culori la evenimentul Unpacked 2022 pe 10 august alături de Flip 4. Evan Blass alias @EvLeaks, a publicat imaginile de design ale tuturor celor trei culori pe care Fold 4 le va avea la evenimentul Unpacked 2022. Samsung Galaxy Z Fold 4 se va lansat în opțiunile de culoare Phantom Black, Beige și Grey.

Imaginile dezvăluie, de asemenea, că modulul camerei iese ușor deasupra panoului din spate. Modulul în formă de pastilă are o configurație cu trei camere și un bliț LED în interior. La interior, afișajul pliabil nu are nicio decupare sau o crestătură pentru cameră, potrivit MySmartPrice.

Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi lansat în negru, bej și gri

Galaxy Z Fold 4 va avea un ecran AMOLED de 7,6 inch (19,30 cm) cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Telefonul va avea o cameră de 16MP sub afișajul pliabil interior. De asemenea, va avea un ecran exterior HD+ de 6,2 inch (15,75 centimetri) cu rata de reîmprospătare de 120Hz. La exterior va avea o cameră selfie de 10MP, posibil tot in-display. Nu știm dacă partea care acoperă balamaua, unde va fi scris SAMSUNG, va fi în nuanțe diferite de negru, bej și gri, sau alte culori.

Negru este cea mai închisă culoare, rezultatul absenței sau absorbției complete a luminii vizibile. Este o culoare acromatică, o culoare fără nuanță, precum albul și griul. Negrul este culoarea solemnității și autorității și este purtată de judecători și magistrați.

Galaxy Z Fold 4 desfășurat va măsura 155 x 130 x 7,1 mm, în comparație cu 158,2 x 128,1 x 6,4 mm la Galaxy Z Fold 3. Raporturile de aspect ale ecranului interior și exterior se vor schimba de la 5: 4 la 6: 5 și, respectiv, de la 24,5: 9 la 23: 9. Cu alte cuvinte, ecranele la Fold 4 vor fi ceva mai late, dar mai scurte.

Pe spate, există trei camere la spate cu o cameră principală de 50MP, una ultra-wide de 12MP și una telefoto de 12MP cu zoom 2x. Telefonul va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Acesta va fi asociat cu până la 12GB de memorie RAM și 512GB de stocare internă. Unele regiuni beneficiază de o opțiune de stocare de 1TB.

Samsung Galaxy Fold 4 va împacheta o baterie de 4.400 mAh cu suport de încărcare rapidă de 45W și suport de încărcare wireless de 15W. Smartphone-ul va avea din cutie Android 12 însoțit de interfața Samsung One UI 4.1.