Bill Gates folosește un Galaxy Z Fold 3 în loc de Microsoft Surface Duo!

398
Bill Gates foloseste un Galaxy Z Fold 3 in loc de Microsoft Surface Duo!
Sursa Foto: Lukmanazis/Shutterstock

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft devenit filantrop, folosește un pliabil Galaxy Z Fold 3 ca smartphone zilnic. Domnul Gates a dezvăluit într-o sesiune Reddit AMA (Ask Me Anything) că folosește telefonul Samsung Galaxy Z Fold 3 împreună cu un PC portabil „și nimic altceva”.

Am un telefon Android Samsung Galaxy Z Fold 3. Cu acest ecran, mă descurc cu un computer portabil grozav și telefon și nimic altceva”. A spus Bill Gates pe Reddit, conform SamMobile, când a fost întrebat ce fel de telefon are. Bill Gates este co-fondator, împreună cu Paul Allen, al companiei Microsoft Corporation.

Bill Gates folosește Galaxy Z Fold 3 pentru uzul zilnic

Destul de interesant, Bill Gates nu pare să folosească un telefon Microsoft Surface Duo. Surface Duo are o balama, se pliază ca o carte, dar nu este nici pe departe la fel de interesant sau avansat din punct de vedere tehnologic ca telefonul pliabil premium de la Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Z Fold 3 și Surface Duo!

Co-fondatorul Microsoft nu are un dispozitiv Surface, are un anumit sens ca el să folosească un smartphone Samsung. La urma urmei, Samsung și Microsoft au colaborat la multe funcții software înainte. Dispozitivele Galaxy sunt foarte bune pentru utilizatorii sistemului de operare Windows datorită funcției Link to Windows, deoarece le permite utilizatorilor de PC să ruleze aplicații Android pe computerele lor, să verifice conținutul Galeriei și multe altele.

William Henry Gates III este un magnat american, dezvoltator de software, investitor, autor și filantrop. Între 1995 și 2017, a deținut titlul Forbes de cea mai bogată persoană din lume în fiecare an, cu excepția perioadei 2010 – 2013.

Samsung Galaxy Z Fold 3 este, fără îndoială, cel mai bun smartphone pliabil disponibil până în prezent. Acest lucru este, dacă puteți privi dincolo de preț, ceea ce domnul Gates cu siguranță poate, având în vedere că este una dintre cele mai bogate persoane din lume. În mai 2022, Gates avea o avere de 125 miliarde USD, fiind a patra cea mai bogată persoană din lume.

Galaxy Z Fold 3 oferă hardware de ultimă generație, software grozav cu funcții One UI concepute pentru factorul de formă pliabil. Telefonul pliabil Samsung are un ecran pliabil Dynamic AMOLED 2X de 7,6 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Și, să nu uităm Flex Mode – o caracteristică unică a telefoanelor pliabile Samsung.