Galaxy Z Fold 4 a apărut pe Geekbench, memoria și procesorul confirmate

228
Galaxy Z Fold 4 pe Geekbench
Sursa Foto: via hdblog.it

Pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4 nu mai există cale de întoarcere, vor fi lansate pe 10 august. Zvonurile și informațiile despre ambele modele vor fi în creștere până la data lansării. Ca de obicei, în buna tradiție Samsung privind protecția specificațiilor viitoarelor telefoane emblematice vom ști totul înainte de lansarea acestor pliabile.

Unele lucruri sunt luate de la sine înțeles, dar rămân încă previziuni. Dar uneori realitatea mai poate să șteargă zvonurile precedente. Se pare că nu este cazul cu Samsung Galaxy Z Fold 4. Viitorul smartphone pliabil Fold 4 a apărut recent pe site-ul de referință Geekbench și confirmă unele zvonuri de până acum. Fold 4 va beneficia de cel mai mai puternic procesor de pe piață și o cantitate respectabilă de memorie RAM.

Galaxy Z Fold 4 cu Snapdragon 8+ Gen 1 și 12GB de RAM

Telefonul pliabil de super top a apărut pe portalul de benchmark Geekbench, unde a fost supus testelor de performanță. Lăsând deoparte rezultatele numerice în single și multi-core, care în acest stadiu de dezvoltare nu sunt întotdeauna concludente, există încă lucruri de optimizat, specificațiile detectate de aplicația de benchmark confirmă procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Acest procesor mobil este cel mai nou al companiei Qualcomm și a fost lansat luna trecută.

Galaxy Z Fold 4 a obținut 1.351 de puncte la testul single-core și 3.808 la testul multi-core, conform HDBlog. Modelul testat a avut 12GB de memorie RAM. Pentru comparație, Galaxy Z Fold 3 cu Snapdragon 888 a reușit 1.113 în single-core și 3.538 în multi-core pe Geekbench.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Canada. Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor.

Despre Snapdragon 8 Gen 1 știm că a fost cu 20% mai rapid și cu 30% mai eficient energetic decât Snapdragon 888. Qualcomm a spus că Snapdragon 8+ Gen 1 va oferi performanțe CPU cu 10% mai rapide și este cu până la 30% mai eficient energetic, față de Snapdragon 8 Gen 1. Cel mai puternic cip de la Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 are un nucleu de înaltă performanță de 3,2 GHz, trei de sarcină medie de 2,75 GHz și patru de eficiență ridicată de 2 GHz.

Modelul Galaxy Z Fold 4 care a fost testat pe Geekbench are numărul de model SM-F936U. Au fost unele îndoieli în privința acestui telefon, dacă a fost sau nu Fold 4. Dar, pentru a risipi orice bănuială, vă reamintim că Samsung Galaxy Z Fold 3 are numărul de model SM-F926U.