Galaxy Z Fold 4 poate avea spațiu de stocare Samsung UFS 4.0 de 1TB

264
Galaxy Z Fold 4 poate avea spatiu de stocare Samsung UFS 4.0 de 1TB
Sursa foto: phonearena.com

Peste câteva zile Samsung va lansa noul telefon pliabil Galaxy Z Fold 4 la evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august. Până atunci încă mai aflăm unele lucruri despre acest smartphone emblematic Samsung. Ultima informație este că viitorul Fold va avea un spațiu de stocare Samsung UFS 4.0, ultrarapid și subțire. Stocarea UFS 4.0 pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 este deja în producție.

În timpul Flash Memory Summit 2022, care se desfășoară la Centrul de Convenții Santa Clara, Samsung și-a anunțat viitoarele tehnologii de memorie și stocare flash. Dar, printre altele, compania a detaliat și planurile pentru producția în masă a inovațiilor pe care le-a dezvăluit deja. Printre acestea se află și memoria Samsung UFS 4.0 de 1TB.

Memoria Samsung UFS 4.0 de 1TB pe Galaxy Z Fold 4

Unul dintre acestea a fost următoarea generație de stocare flash ultrarapidă Samsung UFS 4.0 pentru dispozitive mobile. Despre aceasta compania a spus că va ajunge în producție în cel mai scurt timp. Începutul producției cip-urilor UFS 4.0 coincide cu al doilea mare eveniment Galaxy Unpacked din acest an. Știm deja că pe 10 august compania va lansa pe Galaxy Z Flip 4 și Z Fold 4, ale căror rezervări de precomandă sunt acum live.

UFS – Universal Flash Storage este o specificație de memorie nevolatilă flash pentru aparate foto digitale, camere video, smartphone-uri și alte dispozitive electronice de consum. Pe UFS se poate stoca fotografii, videoclipuri, dar și sistemul de operare al dispozitivului.

Știam despre Samsung Galaxy Z Fold 4 că va fi lansat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 și va avea va avea și o variantă cu 12GB de memorie RAM și 1TB de stocare internă. Până acum nu știam ce tip de stocare internă va avea viitorul Fold Samsung. Acum am aflat. Potrivit PhoneArena, Galaxy Z Fold 4 va avea o stocare Samsung UFS 4.0 cu o capacitate de 1TB. Fold-ul va avea și variante cu 12GB RAM și 258 / 512GB stocare, dar nu știm ce tip de stocare va fi aceasta. Samsung Galaxy Z Fold 3 a avut stocarea Samsung UFS 3.1.

Precomenzile Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vor începe imediat după evenimentul Unpacked din 10 august și vor dura până vineri 26 august. Din acel moment cele două noi pliabile Samsung se vor afla pe rafturile tarabelor, dacă istoricul este vreo indicație.