Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 posibil produse în cantități mai mici

225
Sursa foto: androidcentral.com
Sursa foto: androidcentral.com

Încă nu am primit noile telefoane pliabile Samsung și apar informații despre cele care vor fi lansate în 2023. Se pare că Samsung plănuiește să livreze pe Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5 în mai puține bucăți decât viitoarele modele pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Se așteaptă ca Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5 să-și facă debutul în 2023, probabil tot în august.

În timp ce Samsung se pregătește să anunțe noile Fold și Flip, succesorii acestora au apărut deja în zvonuri. Conform AndroidCentral, care citează surse din Coreea de Sud, Samsung ar putea lansa mai puține telefoane pliabile în 2023. Potrivit The Elec, un site tehnic sud-coreean, strategia de vânzări Samsung pentru Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5 poate fi puțin conservatoare. Citând surse aflate sub protecția anonimatului din industria mobilă, Samsung poate viza în 2023 un volum de 2 milioane de bucăți pentru Galaxy Z Fold 5 și 8 milioane pentru Galaxy Z Flip 5.

În 2023 vor fi livrate mai puține bucăți de Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5

Dacă cifrele sunt adevărate, asta înseamnă că Samsung va produce mai puține telefoane pliabile în 2023 decât anul acesta și anul trecut. Acest lucru se presupune că se datorează costurilor ridicate ale materiilor prime, războiului Rusia-Ucraina și problemelor economice. O informație anterioară de la Nikkei sugera că Samsung a redus sau a amânat comenzile de achiziții de la furnizori. Între acestea sunt comenzile pentru cipuri, piese electronice și alte componente.

Nikkei este cel mai mare ziar financiar din lume. Are tiraj zilnic de ~trei milioane de exemplare și o rețea de 36 birouri în lume cu 230 de angajați. Nikkei 225, un indice bursier pentru Bursa de Valori din Tokyo este calculat de ziar din 1950.

Anterior ziarul sud-coreean Maeil Business News a scris că Samsung și-a redus semnificativ ținta de producție de smartphone-uri pentru 2022. Acestea fiind spuse, informația sugerează că Samsung pariază foarte mult pe următoarele pliabile care vor debuta în august. Potrivit ziarului, livrarea țintă pentru viitoarele Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 este de 15 milioane de unități.

Strategia zvonită pentru Z Fold 5 și Z Flip 5 pare puțin neobișnuită pentru un producător de smartphone-uri care în mod tradițional crește livrările de modele mai noi în comparație cu predecesorii lor. Dar este prea devreme pentru a fi siguri că aceasta este strategia Samsung în privința pliabilelor de anul viitor.