Galaxy Z Fold 5 Press Render indică modificări minore de design

232
Galaxy Z Fold 5 Press Render
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung Galaxy Z Fold 5 va debuta mai devreme decât de obicei anul acesta, va fi lansat în iulie. Samsung și-a confirmat deja calendarul de lansare a evenimentului Galaxy Unpacked, Fold-ul și Flip-ul cu numărul 5 vor fi lansate la Seul. Lansarea la vânzare a celor două pliabile va avea loc mai târziu în luna august.

Tot mai multe informații despre Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, dar și despre celelalte dispozitive ce vor fi lansate la Seul apar din diferite surse. Știm deja că duo-ul va fi lansat într-un eveniment separat pe 11 august în SUA și Canada, la doar câteva săptămâni după lansarea la Seul. Acum, colegii noștri de la MySmartPrice au publicat redările de presă a viitorului smartphone pliabil emblematic, Galaxy Z Fold 5.

Deși arată absolut fenomenal, probabil că este mai bine să fim puțin mai sceptici cu această poză pentru moment. Desigur, fără o confirmare oficială, este greu de spus dacă ce vedem în imagine este adevăratul Fold 5. Dar, din fericire, nu va trebui să așteptăm prea mult pentru a afla, deoarece evenimentul de lansare Galaxy Unpacked este programat să aibă loc luna viitoare, în 26 iulie.

Galaxy Z Fold 5 cu suport S Pen, dar stylus-ul va fi vândut separat

În fotografie vedem un Galaxy Z Fold 5 în opțiunea culoare albastră. Am scris deja, viitorul telefon pliabil Fold 5 va fi lansat în mai multe opțiuni de culoare. În imagine se poate vedea și S Pen-ul, care ar putea fi vândut separat. Tot la fel a procedat compania cu Samsung Galaxy Z Fold 4, S Pen-ul nu a fost inclus în cutie. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la Samsung Galaxy Z Fold 4!

În plus, pozițiile portului USB Tip-C, grilajele difuzoarelor și locul microfonului sunt similare cu ceea ce am văzut pe Fold 4. Vedem, de asemenea, cele trei camere de la spate, un modul foto din nou familiar cum are Galaxy Fold 4. Cea mai mare diferență vizuală la Galaxy Fold 5 este o ramă mai subțire în comparație cu Galaxy Z Fold 4. Acest lucru va crește raportul ecran-corp și va oferi o experiență de vizionare captivantă.

Raportul ecran-corp este o măsură a suprafeței pe care o ocupă ecranul în comparație cu întregul dispozitiv. Un dispozitiv cu raport ecran-corp de 95% înseamnă că ecranul ocupă 95% din suprafața frontală, iar corpul 8%.

În afară de acestea, imaginea de presă apărută nu ne oferă multe detalii despre dispozitiv. În general, designul telefonului arată destul de asemănător cu predecesorul, cu excepția cadrului mai subțire.

Multe dintre specificațiile dispozitivului au fost publicate în ultimul timp de noi. Viitorul pliabil va avea un procesor Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy fabricat de Qualcomm la comandă pentru Samsung. Același cip va fi și în Galaxy Z Flip 5, dar îl cunoaștem deja din seria Galaxy S23. Conform unei apariții pe Geekbench, are aceeași viteză de ceas ca cea găsită în seria Galaxy S23.