Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 și seria Galaxy Buds 3 lansate

64
Galaxy Z Fold 6 Galaxy Z Flip 6
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat astăzi noile sale Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6, împreună cu Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro la Galaxy Unpacked din Paris. Odată cu introducerea noii serii Galaxy Z, Samsung deschide următorul capitol al Galaxy AI. Astfel compania valorifică cel mai versatil și flexibil factor de formă perfect conceput pentru a permite o serie de experiențe mobile unice.

Indiferent dacă folosiți ecranul mare al Galaxy Z Fold, FlexWindow al lui Galaxy Z Flip sau profitați la maximum de emblematicul FlexMode, Galaxy Z Fold  6 și Flip 6 vor oferi mai multe oportunități de a maximiza capacitățile AI. Construit pe baza istoriei Samsung de inovare a factorului de formă, Galaxy AI folosește experiența pliabilă puternică, inteligentă și durabilă pentru a accelera o nouă eră a comunicării, productivității și creativității.

Alături de rafinamentul designului, noua serie Galaxy Z este proiectată pentru a oferi și mai multă durabilitate. Structura balamalei cu șine dublă este susținută în continuare de o margine pliabilă consolidată, distribuind mai bine șocul impacturilor externe. Cea mai recentă serie Galaxy Z este, de asemenea, echipată cu Armor Aluminium 2 îmbunătățit și Corning Gorilla Glass Victus 2. Astfel sunt cele mai durabile telefoane Galaxy Z de până acum.

Galaxy Z Fold 6 și Flip 6 sunt echipate cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Procesorul este optimizat pentru procesarea AI și oferă o grafică îmbunătățită împreună cu performanțe generale îmbunătățite, potrivit SamsungNewsroom. Sistemul de răcire îmbunătățit maximizează performanța cu o cameră de vapori mai mare pe Galaxy Z Fold 6 și, pentru prima dată, cu o cameră de vapori pe Galaxy Z Flip 6.

Galaxy Z Fold 6 oferă o gamă largă de funcții și instrumente bazate pe inteligență artificială care maximizează ecranul mare și sporesc semnificativ productivitatea. Note Assist pe Samsung Notes oferă traducere, rezumate și formatare automată pentru note de întâlnire simple și ușoare. În plus, o funcție de transcriere nou încorporată permite transcrierea, traducerea și rezumarea înregistrărilor vocale direct în Notes.

Textele din fișierele PDF pot fi traduse și suprapuse perfect prin funcția de traducere prin suprapunere PDF din Notes. Acceptă chiar și textul din imagini și grafice. Composer nou adăugat de la Samsung Keyboard generează text sugerat pe baza unor cuvinte cheie simple pentru e-mail și aplicații de social media acceptate. În special pentru rețelele sociale, Compozitorul creează text care reflectă tonul tău analizând postările anterioare. În plus, experiența S Pen 8 este extinsă și mai mult întâlnindu-se cu Galaxy AI pe ecranul Galaxy Z Fold 6.

Cea mai recentă aplicație Google Gemini 10 este complet integrată în noua serie Galaxy Z, oferind propriul dvs. asistent alimentat de AI chiar pe telefon. Pur și simplu glisând colțul ecranului sau spunând „Hei Google”, puteți afișa suprapunerea Gemeni și puteți obține ajutor pentru scriere, învățare sau planificare. Gemeni este integrat cu unele dintre aplicațiile dvs. Google preferate, facilitând organizarea unui itinerariu de călătorie perfect, obținând informații în timp real despre zboruri și rezervări la hotel – și explorați repere celebre și cele mai bune rute pentru a ajunge acolo folosind Google Maps.

Galaxy AI a îmbunătățit și comunicarea fără bariere pe Galaxy Z Fold 6. Maximizând factorul de formă unic de ecran dublu, Interpreter vine cu un nou mod de conversație. Acesta permite ambelor părți să vizualizeze în mod convenabil traducerile pe ecranul principal și pe ecranul de acoperire pentru interacțiuni mai naturale.

De asemenea, oferă traducere unidirecțională, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință atunci când ascultați în timpul prelegerilor sau a oricărui alt tip de prezentare. Live Translate, care traduce apelurile telefonice direct de pe dispozitivul dvs. în timp real, este, de asemenea, extins acum dincolo de aplicația nativă de apeluri Samsung la o selecție de aplicații populare de la terți.

De la capturare la editare și până la vizionare, Galaxy Z Fold 6 nu numai că vă permite să creați conținut, dar vă permite și să vă bucurați de el. Galaxy Z Fold 6 oferă o experiență de joc îmbunătățită, ancorată de chipset-ul său puternic și camera de vapori de 1,6 ori mai mare pentru a putea juca mai intens. Grafica vie, reală, este susținută de Ray Tracing pe un ecran de 7,6 inch cu o luminozitate de 2.600 niți.

Galaxy Z Flip 6 nu este doar optimizat pentru portabilitate, dar oferă o gamă de noi funcții de personalizare și creativitate. Telefonul are un ecran exterior Super AMOLED FlexWindow de 3,4 inch. Acesta fost îmbunătățit din nou, permițând funcții asistate de AI fără a fi nevoie chiar să deschideți dispozitivul. Și pentru acele comunicări din mers, puteți răspunde la mesaje text cu Răspunsuri sugerate, care analizează cele mai recente mesaje pentru a sugera un răspuns personalizat.

Cu Galaxy AI, puteți profita la maximum de dispozitivul dvs. de buzunar, iar multe dintre aceste funcții convenabile există pe FlexWindow. FlexWindow oferă acces la actualizările și notificările Samsung Health. De asemenea, vă permite să selectați următoarea melodie pe care doriți să o ascultați pe widget-ul muzical. În plus, FlexWindow oferă mai multe widget-uri ca niciodată și vă permite să verificați simultan informațiile din mai multe widget-uri.

Samsung Galaxy Z Flip 6 are două camere, una de 50MP și una 12MP Ultra-wide. Noul senzor de 50MP acceptă zoom optic 2x pentru fotografii fără zgomot. În același timp oferă zoom AI pentru o experiență avansată de fotografiere cu zoom de până la 10x. Nightography, îmbunătățită cu video HDR, vă permite să capturați videoclipuri mai strălucitoare chiar și în condiții de iluminare slabă. Funcția de captură nocturnă este acum disponibilă în aplicație pe Instagram, astfel încât să puteți face fotografii uimitoare noaptea și să le trimiteți mesaje sau să le distribuiți direct din aplicație.

Puteți continua să utilizați toate caracteristicile creative și personalizabile ale Galaxy Z Flip 6 fără să vă faceți griji nici cu privire la durata de viață a bateriei, cu o durată de utilizare mai lungă posibilă prin optimizarea hardware și software.

Galaxy Z Fold 6 și Flip 6 sunt securizate de Samsung Knox. Aceasta este platforma de securitate cu mai multe straturi a Samsung, construită pentru a proteja informațiile critice și pentru a proteja împotriva vulnerabilităților. În era AI, angajamentul Samsung de a vă oferi posibilitatea de a alege setările dispozitivului este mai puternic ca niciodată.

Din acest motiv motiv aveți control deplin asupra modului în care permiteți datelor dvs. să îmbunătățească experiențele AI prin setările Galaxy AI. Noua serie Galaxy Z este susținută și de lista extinsă de caracteristici de securitate și confidențialitate Samsung. De exemplu: Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, Secure Wi-Fi și Private sharing în Quick Share.

Seria Galaxy Buds 3 aduce o nouă experiență de comunicare. Dacă participați la un curs într-o limbă străină, puteți activa Interpreter în modul Ascultare pe Galaxy Z Fold  6 sau Flip 6 cu seria Galaxy Buds 3 conectată la urechi. Acest lucru vă va permite să ascultați prelegerea tradusă direct prin Galaxy Buds, eliminând barierele lingvistice. De asemenea, pur și simplu rostirea a două cuvinte prin Voice Command vă permite să controlați funcții precum redarea sau oprirea muzicii fără a atinge manual căștile sau un smartphone conectat.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

De asemenea, sunetul poate fi optimizat inteligent, indiferent de modul în care porți Galaxy Buds. Microfoanele din seria Buds 3 analizează atât sunetul intern, cât și sunetul extern în timp real pentru a îmbunătăți calitatea sunetului și a anulării active a zgomotului prin Adaptive EQ și Adaptive ANC. Dacă ascultați muzică Galaxy Buds3 Pro va colecta și identifica în mod constant sunetul din jur și va ajusta automat nivelul optim de zgomot și sunet fără ajustare manuală. Acest lucru se face prin Controlul adaptiv al zgomotului, Detectarea sirenei și Detectarea vocii.

Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro vin cu un nou design, mult mai confortabil. Designul premium al lamei vizează consumatorii axați pe stil, cu un stil ultra-sleek și modern, completat cu Blade Lights. Acest nou design permite o experiență fizică mai intuitivă, permițându-vă să controlați dispozitivul prin simpla ciupire sau glisare în sus sau în jos pe tijă. Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro oferă două opțiuni de design special concepute. Galaxy Buds 3 Pro este Canal Type pentru cei care caută sunet captivant, în timp ce Buds 3 este Open Type pentru persoanele care preferă să folosească dispozitivul într-o varietate de situații pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru a oferi o experiență audio premium, Galaxy Buds 3 Pro este echipat cu hardware avansat. Galaxy Buds 3 Pro vine cu difuzoare îmbunătățite cu 2 căi cu tweeter plan pentru o producție sofisticată și precisă de sunet de înaltă gamă. Are și amplificatoare duale pentru o experiență de sunet clară în deplasare. Datorită Ultra High Quality Audio, care acceptă o rată de eșantionare dublată cu codec SSC, puteți asculta o sursă audio de înaltă rezoluție așa cum a fost concepută și vă puteți bucura de fiecare sunet în detalii superbe.

Acest nivel de calitate a sunetului se extinde și la apelurile telefonice. Cu un model pre-antrenat bazat pe învățarea automată, seria Galaxy Buds 3 este acum capabilă să restabilească vocea originală a difuzorului în diferite medii de zgomot, oferind în același timp un apel bogat și natural – similar apelurilor de înaltă calitate ale smartphone-urilor – cu caracteristica Super-Wideband Call.

Serile Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 și seria Galaxy Buds 3 vor fi disponibile pentru precomandă începând de astăzi, 10 iulie, cu disponibilitate generală începând cu 24 iulie.

Galaxy Z Fold 6 este disponibil în Silver Shadow, Pink și Navy, în timp ce Galaxy Z Flip 6 este disponibil și în variantele de culoare Silver Shadow, Galben, Albastru și Mint. Astfel puteți alege culoarea care se potrivește cel mai bine stilului dvs. Sau comandați online pe Samsung.com și accesați culorile exclusive din seria Galaxy Z, cum ar fi Crafted Black, White, precum și o opțiune de culoare Peach pentru Galaxy Z Flip 6. Seria Galaxy Buds3 oferă un design ultra-sleek, modern și confortabil disponibil în două culori, Argintiu și Alb.

Vom reveni zilele următoare cu toate caracteristicile și specificațiile la Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro.