Galaxy Z Fold 6 posibil cu un S Pen, conform noilor brevete Samsung

320
Galaxy Z Fold 6 cu un S Pen
Sursa foto: via wccftech.com

Încă de la primele modele seria Galaxy Z Fold a fost este una dintre cele mai bune din domeniu când vine vorba de productivitate. Mai mult, în ultimii câțiva ani Samsung a încercat tot posibilul să o facă și mai bună. Cu toate acestea, încă nu avem un slot S Pen încorporat pentru niciun pliabil. Din câte se pare, acest lucru s-ar putea schimba cu Galaxy Z Fold 6.

Am putea vedea în sfârșit S Pen-ul atașat la Fold 6, dacă ar fi să dăm crezare unor noi brevete Samsung. Noile brevete depuse de Samsung arată că gigantul coreean ia în considerare unele posibilități de a stoca S Pen-ul pe Galaxy Z Fold 6. Desigur, acestea sunt încă brevete și nu suntem siguri dacă Samsung le va folosi sau nu. Dar, vedem niște idei interesante în aceste patente.

Galaxy Z Fold 6 poate avea atașat un S Pen

Repetăm, acestea sunt doar brevete și nu știm dacă Samsung le va folosi în viitoarele Fold-uri sau Galaxy Z Fold 6. Există încă posibilitatea ca Fold 6 să nu aibă un slot pentru S Pen, potrivit Wccftech. Suntem încă departe de următoarea generație de pliabile și se pot schimba multe până atunci.

Wccftech – Wccf (Where Consumers Come First) tech este o publicație tehnologică de top fondată în 2004 și deservește publicul din cele două Americi, EMEA și APAC. Este una dintre cele mai vizitate platforme media din lume.

După cum vedeți în imaginea de jos, brevetul arată posibilitatea unui Galaxy Z Fold 6 cu un stylus pe spate. Acest lucru se va baza pe același principiu pe care îl vedem pe seria Galaxy Tab și nu este rea această idee. Cu toate acestea, nu știm cum va funcționa telefonul în modul de încărcarea fără fir dacă stiloul este plasat pe spate.

Sursă foto: Studimo

Al doilea brevet arată că există o altă opțiune care va modifica factorul de formă al dispozitivului. Totuși, acest lucru îi va permite companiei să aibă atașeze S Pen-ul pe partea laterală la Fold. Acest lucru însemnă că partea superioară a dispozitivului va avea un ecran mai lat în comparație cu partea de jos. Acest lucru va păstra și încărcarea wireless, dar va face telefonul să arate ciudat.

Sursă foto: Studimo

Primul brevet în care stylusul stă pe spatele lui Galaxy Z Fold 6 pare cel mai plauzibil. Nu toată lumea folosește încărcarea wireless, așa că poate fi binevenită această oportunitate. Dar, Samsung va trebui să folosească magneți foarte puternici pentru ca S Pen-ul să nu cadă când scoateți telefonul din buzunar. Al doilea brevet arată și el bine, dar face telefonul să pară ciudat.