Galaxy Z Fold 6 va aduce „schimbare majoră a factorului de formă”

547
Galaxy Z Fold 6 va aduce schimbare majora a factorului de forma
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy Z Fold 5 este permanent în știri de ceva vreme, este și normal lansarea nu este prea departe. Chiar se pare că va fi lansat la sfârșitul lunii iulie alături de Flip 5, mai devreme decât era preconizat. Dar încep să apară și unele detalii despre Samsung Galaxy Z Fold 6, care este la peste un an distanță de lansare.

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 6 va aduce o „schimbare majoră a factorului de formă”. Această informație provine de la Revegnus, care a postat-o Twitter, potrivit AndroidHeadlines. El a spus asta în timp ce a retweetat postarea lui Ice Universe, care spunea că Galaxy Z Fold 5 este „generația cu cea mai mică schimbare în Samsung Folds”. Revegnus chiar a mers până la a recomanda oamenilor să aștepte pe Galaxy Z Fold 6. Deși dacă vă place factorul de formă actual, nu există niciun motiv să ascultați acest sfat, desigur. Concret ce va fi aduce această schimbare majoră a factorului de formă, nu știm în acest moment.

Posibil un alt factor de formă pentru Galaxy Z Fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 5 se va plia plat și va avea o cută mai puțin pronunțată, dar, nu va fi tocmai cea mai mare schimbare. Presupunând că aceste schimbări vor veni, desigur. În orice caz, Galaxy Z Fold 5 este de așteptat să se lanseze în iulie sau august, dar momentan Samsung nu a confirmat nimic.

Samsung încă nu este sigur când să găzduiască evenimentul sau unde. Se pare că Samsung ia în considerare ca locație Busan (Coreea de Sud) și New York (SUA) în acest moment. Deci ne așteptăm ca următorul Galaxy Unpacked să aibă loc într-unul dintre aceste două orașe.

Busan este a doua metropolă ca mărime a Coreei de Sud după Seul, având o populație de peste 3,4 milioane de locuitori. Este al șaselea port ca mărime din lume. Busan face parte din UNESCO Creative Cities Network ca „Oraș al filmului”.

Acum, pe lângă Galaxy Z Fold 5, se va lansa și Galaxy Z Flip 5. Cele două telefoane pliabile vor fi însoțite de seria Galaxy Watch 6 și tabletele din seria Galaxy Tab S9. Sunt zvonuri că vom mai primi și un nou set Galaxy Buds 3 și un nou Samsung Galaxy SmartTag.

Galaxy Z Fold 5 va fi alimentat de Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, dar nu putem ghici ce procesor se va afla în Galaxy Z Fold 6. Galaxy Z Fold 5 se va asemăna destul de mult cu predecesorul său, cu excepția faptului că se va plia fără fantă între cele două ecrane. De asemenea, va avea un modul foto spate ușor diferit datorită implementării unor noi camere.