Noile Galaxy SmartTag și Galaxy Buds 3 pot fi lansate în acest an

271
Galaxy SmartTag si Galaxy Buds 3
Sursa foto: androidauthority.com

De când Samsung a lansat dispozitivele sale de urmărire Galaxy Smart Tag și SmartTag+ a trecut ceva timp. Acum au apărut informații, au mai fost zvonuri, că gigantul high-tech sud-coreean ar putea anunța un dispozitiv SmartTag de ultimă generație la Galaxy Unpacked în acest an. Dispozitivul de urmărire va vedea îmbunătățiri în raza wireless și prevenirea urmăririi neautorizate.

Potrivit colegilor noștri de la AndroidAuthority, Samsung SmartTag-ul de a doua generație va fi dezvăluit împreună cu noile căști Galaxy Buds 3 și alte dispozitive. Noul breloc ar putea fi anunțat împreună cu Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, seria Galaxy Watch 6 și Galaxy Buds 3 la Galaxy Unpacked din august. Nu au existat foarte multe informații despre Galaxy Buds 3, așa că acest lucru este o mică surpriză.

Noi Galaxy SmartTag și Galaxy Buds 3 în acest an

Samsung și-a lansat dispozitivul de urmărire Galaxy SmartTag încă din 2021. Acum se pare că a venit momentul să lanseze următoarea iterație a acestuia. Potrivit unei informații de la Naver, din Coreea de Sud, următoarea generație de Galaxy SmartTag ar fi în lucru. Iar dispozitivul ar putea fi dezvăluit încă din august, în timpul Samsung Galaxy Unpacked. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie singura revelație mare pe care Samsung o are pregătită pentru acest an.

Naver este o platformă online sud-coreeană operată de Naver Corporation. A debutat în 1999 ca primul portal web din Coreea de Sus cu propriul motor de căutare. Echipa din spatele Naver este un grup de foști angajați Samsung.

Potrivit sursei sud-coreene, se pare că Galaxy SmartTag de a doua generație primește îmbunătățiri la nivel general. Trackerul ar putea avea o rază wireless mai mare decât predecesorul său. De asemenea, se spune că dispozitivul are caracteristici de securitate îmbunătățite pentru a preveni urmărirea neautorizată. Aceasta ar fi o schimbare binevenită, deoarece trackerul original avea o funcție limitată anti-stalking. În plus, dispozitivul poate primi și o baterie cu durată mai lungă.

Unul dintre dezavantajele trackerului original a fost că a funcționat doar cu alte produse Samsung. Nu s-a menționat dacă această exclusivitate va fi modificată pentru noul SmartTag. Totuși, sunt unele șoapte pe la colțuri că Samsung a schimbat și această compatibilitate.

Din păcate, va trebui doar să așteptăm să apară mai multe informații pentru a afla mai multe. Dar se pare că viitorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked va fi destul de plin de evenimente anul acesta.