Galaxy Z Fold 6 Slim, fără S Pen, va fi lansat în octombrie

78
Fold 6 Slim
Sursă foto: 9to5Google

Destul de recent am scris că Samsung are în vedere un pliabil inedit, Galaxy Z Fold 6 Slim. Acest dispozitiv va fi mai subțire decât viitorul Fold 6 și probabil va avea specificații și caracteristici mai reduse. Acum am aflat că viitorul Fold Slim vine fără suport S Pen, iar lansarea va fi undeva în luna octombrie.

La sfârșitul lunii mai au apărut primele informații despre Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim. Potrivit colegilor noștri de la SamLover, Fold 6 Slim va fi o versiune mai subțire a viitorului Galaxy Z Fold 6. Noua versiune va avea o disponibilitate limitată și poate pierde unele funcții față de Fold 6. Acest pliabil Slim poate fi răspunsul companiei Samsung la concurența tot mai mare a companiilor chineze care oferă dispozitive pliabile mai inovatoare și avansate, dar și relativ ieftine.

Despre un telefon pliabil Galaxy Flip FE sau Galaxy Fold FE au mai fost zvonuri, dar nimic concret până acum. Între timp comunitatea de fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare un eventual telefon pliabil tip carte mai subțire și mai ieftin. Galaxy Z Fold 6 Slip, cel puțin în acest moment, pare a fi răspunsul Samsung la cererile fanilor și la ofensiva telefoanelor din China pe piața pliabilă.

Mai mult, ieri Ice Universe a postat o informație pe X, fost Twitter, că Galaxy Z Fold 6 Slim va fi numit Samsung W25 în China. Aceasta înseamnă că dispozitivul vine sigur în în China. Vă reamintim că precedentele pliabile Flip 4 și Fold 4 sau numit în China Samsung W23 Flip și Samsung W23. La fel a fost cazul cu Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Cu toate acestea, se zvonește că Slim-ul va ajunge în Coreea de Sud cu numele Galaxy Z Fold 6 Slim.

China, împreună cu Italia, au cel mai mare număr de situri UNESCO din lume. Printre cele mai vizitate situri UNESCO din China sunt: Orașul Interzis (Beijing), Marele Zid Chinezesc, Palatul de vară (Beijing) și Templul Raiului (Beijing) și Armată de teracotă.

Ice Universe sugerează că dispozitivul va fi mai ușor, mai subțire și mai mare decât Galaxy Z Fold 6. Această variantă mai subțire va fi lansată în octombrie și nu acceptă intrări S Pen. Eliminarea suportului S Pen poate fi o modalitate prin care Samsung încearcă să țină sub control prețul lui W25, preț de obicei mult mai mare în China decât în alte părți. Cu toate acestea, se pare că Samsung W25 va avea un cadru de titan.

Deocamdată, Samsung este ocupat cu lansarea telefoanelor pliabile din a șasea generație, Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Probabil mai multe informații despre acest Slim – subțire, vor mai apărea după evenimentul Galaxy Unpacked din 10 iulie de la Paris.