Samsung W23 Flip – un telefon pliabil de lux lansat în China

258
Samsung W23 Flip
Sursă foto: Notebookcheck

Samsung și China Telecom au lansat oficial pe Samsung W23 și Samsung W23 Flip. Varianta de ultimă generație a Galaxy Z Fold 4 existent a sosit pentru prima dată în China alături de ultima variantă de Galaxy Z Filp 4. Ambele au fost modificate pentru a avea mai multă memorie RAM decât modelele standard. În plus au un nou finisaj high-end cu mai multe accente aurii, finisaje ceramice sau ambele decât de obicei.

Istoria comună a Samsung și China Telecom de colaborare în materie de telefoane a fost reactivată când Samsung s-a orientat și a lansat primele telefoane pliabile pe piață. Prin urmare, Samsung W23 (Galaxy Z Fold 4) un upgrade pentru Samsung W22 (Galaxy Z Fold 3) a fost oarecum previzibil în 2022. Cu toate acestea, ar putea fi o surpriză plăcută pentru unii că a achiziționat și pe fratele mai mic al Fold-ului 4, pe Samsung W23 Flip (Galaxy Z Flip 4), pentru prima dată în acest an.

Samsung W23 Flip cu 12GB de memorie RAM în China

Samsung W23 Flip are un cadru și o balama aurie care se potrivesc cu nuanța de culoare neagră, altfel strălucitoare. Are aceleași specificații ca un Samsung Galaxy Z Flip 4 „normal” – cu excepția faptului că primește 12GB de memorie RAM. Vă reamintim că Samsung Galaxy Z Flip 4 a fost lansat cu 8GB de RAM și 128/256/512GB stocare.

Modelul emblematic Smsung W23 a fost, de asemenea, reproiectat pentru a emana „încrederea în sine”, potrivit Notebookcheck. Pentru modelul W23 din China, Samsung a înlocuit panoul din spate Gorilla Glass Victus+ al lui Samsung Galaxy Z Fold 4 cu ceramică neagră. În plus, primește și un upgrade de RAM, de la 12GB la 16GB de memorie RAM. Cu toate acestea, ambele dispozitive „noi” sunt identice cu pliabilele pe care se bazează.

Notebookcheck este un site fondat în 2005 care publică informații tehnice despre notebook-uri/laptopuri, tablete și smartphone-uri. Are sediul la Viena, Austria. Notebookcheck este finanțat aproape în întregime din veniturile din publicitate.

Această exclusivitate și RAM suplimentară impun un preț mai mare decât la Fold 4 / Flip 4 în Europa și SUA. Compania vinde în China modelul Samsung W23 pentru 15.999 yuani (~ 2.208 USD / 2.240 euro). În același timp Samsung W23 Flip este disponibil pentru 9.999 yuani (~1.380 USD / 1.400 de euro).