Acasă Stiri Samsung GalaxyPlay Link, ce este și cum funcționează?

Samsung GalaxyPlay Link, ce este și cum funcționează?

Serviciul de streaming pentru jocuri Samsung GalaxyPlay Link va fi lansat în a doua săptămână a lunii septembrie. Dar ce este Samsung GalaxyPlay Link? Simplu, serviciul vă va permite să difuzați jocuri de pe computerul Windows 10 la telefonul dvs. Galaxy Note 10. Transmiterea se face prin intermediul aplicației GalaxyPlay Link, care va putea fi descărcată gratuit.

Pentru a rula GalaxyPlay Link, va trebui să aveți Windows 10 pe computer. De asemenea, veți avea nevoie de un telefon Samsung Galaxy Note 10 și aplicația GalaxyPlay Link descărcată. Dacă aveți toate aceste lucruri și un controler compatibil, sunteți liber să începeți să transmiteți jocuri de pe computer la Galaxy Note 10.

Cum funcționează GalaxyPlay Link?

GalaxyPlay Link este o platformă cloud-gaming. Acest lucru înseamnă că PC-ul face munca cea mai grea, deși procesorul puternic de ultimă generație aflat pe Galaxy Note 10 și cantitatea uriașă de memorie RAM ajută cu siguranță ca lucrurile să funcționeze foarte bine, frumos, fluent și fără decalaje între scene.

Pentru a cupla computerul cu Windows 10 și un Galaxy Note 10 prin GalaxyPlay Link, va trebui să vă asigurați că sunt conectate ambele la aceeași rețea Wi-Fi. După ce dispozitivele dvs. sunt împerecheate, selectați pur și simplu aplicația GalaxyPlay Link pe telefonul dvs. Diferența mare cu GalaxyPlay Link, în special în comparație cu Google Stadia și Apple Arcade, este că veți putea transmite titluri de jocuri pentru PC-uri direct către smartphone-ul dvs. Este o mișcare care va deschide seriei Galaxy Note 10 drumul către o nișă cu totul nouă de utilizatori – hardcore, PC gamers.

Apple Arcade este un serviciu de abonament pentru jocuri de calculator lansat de Apple la 25 martie 2019. Apple Arcade va fi disponibil din toamna lui 2019 pe iOS, iPadOS, MacOS și TVOS. Serviciul este destinat să ofere acces la peste 100 de jocuri noi și exclusive.

Samsung nu a făcut Galaxy Note 10 doar pentru jucători, conform site-ului Knowyourmobile. Galaxy Note 10 este proiectat să fie unul dintre cele mai puternice telefoane de pe planetă. Este creat pentru toate tipurile de utilizatori, de la cei ce se ocupă de afaceri la utilizatorii obișnuiți. Și acest lucru este valabil și pentru GalaxyPlay Link.

Samsung GalaxyPlay Link poate fi folosit și în afaceri

În ceea ce privește aplicațiile de afaceri / întreprinderi, utilizatorii vor putea transmite fluxuri video și prezentări prin intermediul GalaxyPlay Link. Cu toate acestea, mai ales, oamenii vor folosi GalaxyPlay Link pentru jocuri – aceasta este caracteristica sa principală. Samsung a gândit GalaxyPlay Link pentru a fi una dintre cele mai bune caracteristici de pe seria Galaxy Note 10.

În plus, conform zvonurilor, Samsung lucrează cu Microsoft pentru a aduce jocuri Xbox la GalaxyPlay Link. Dacă este adevărat, acest lucru ar oferi Samsung un avantaj uriaș atât asupra Google Stadia, cât și a Apple Arcade. Închipuiți-vă că puteți transmite jocuri Triple-A atât de la Xbox cât și de la Windows? Ar fi un plus imens pentru Galaxy Note 10.

Ca întotdeauna, nimic nu este perfect și există câteva avertismente asociate cu GalaxyPlay Link de la Samsung. Și cel mai mare este că va fi disponibil doar pe gama de telefoane Galaxy Note 10 atunci când va fi lansat în septembrie. Cu toate acestea, ne așteptăm ca viitorul Samsung Galaxy S11 să primească suport imediat ce va ajunge în 2020. Menținerea GalaxyPlay Link exclusiv la cele mai recente Galaxy Note va ajuta la vânzările noilor telefoane Samsung. Din perspectiva afacerilor, are sens, deși este cu siguranță enervant pentru cei care folosesc un Galaxy Note 9 sau Samsung Galaxy S9, deoarece ambele telefoane ar putea rula GalaxyPlay Link fără probleme.

Stiri

Samsung pe locul doi anul trecut în India, dar pierde puțin teren

Încep să apară cotele de piață la vânzările de smartphone-uri din ultimele trei luni ale anului 2019. Cu ajutorul acestor putem vedea...

Galaxy Note 20, o scurgere a unui proiect de design arată modulul foto

Anul trecut, primele scurgeri de informații despre Galaxy Note 10 au început să apară mult mai devreme decât era prevăzut. Dar acum,...

Galaxy Fold 2 în trimestrul doi 2019 după Z Flip, noi confirmări despre el

Să începem cu o certitudine: Galaxy Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold, primul telefon pliabil Samsung. Am înțeles acest lucru...

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...