Acasă Stiri Samsung GalaxyPlay Link, ce este și cum funcționează?

Samsung GalaxyPlay Link, ce este și cum funcționează?

Serviciul de streaming pentru jocuri Samsung GalaxyPlay Link va fi lansat în a doua săptămână a lunii septembrie. Dar ce este Samsung GalaxyPlay Link? Simplu, serviciul vă va permite să difuzați jocuri de pe computerul Windows 10 la telefonul dvs. Galaxy Note 10. Transmiterea se face prin intermediul aplicației GalaxyPlay Link, care va putea fi descărcată gratuit.

Pentru a rula GalaxyPlay Link, va trebui să aveți Windows 10 pe computer. De asemenea, veți avea nevoie de un telefon Samsung Galaxy Note 10 și aplicația GalaxyPlay Link descărcată. Dacă aveți toate aceste lucruri și un controler compatibil, sunteți liber să începeți să transmiteți jocuri de pe computer la Galaxy Note 10.

Cum funcționează GalaxyPlay Link?

GalaxyPlay Link este o platformă cloud-gaming. Acest lucru înseamnă că PC-ul face munca cea mai grea, deși procesorul puternic de ultimă generație aflat pe Galaxy Note 10 și cantitatea uriașă de memorie RAM ajută cu siguranță ca lucrurile să funcționeze foarte bine, frumos, fluent și fără decalaje între scene.

Pentru a cupla computerul cu Windows 10 și un Galaxy Note 10 prin GalaxyPlay Link, va trebui să vă asigurați că sunt conectate ambele la aceeași rețea Wi-Fi. După ce dispozitivele dvs. sunt împerecheate, selectați pur și simplu aplicația GalaxyPlay Link pe telefonul dvs. Diferența mare cu GalaxyPlay Link, în special în comparație cu Google Stadia și Apple Arcade, este că veți putea transmite titluri de jocuri pentru PC-uri direct către smartphone-ul dvs. Este o mișcare care va deschide seriei Galaxy Note 10 drumul către o nișă cu totul nouă de utilizatori – hardcore, PC gamers.

Apple Arcade este un serviciu de abonament pentru jocuri de calculator lansat de Apple la 25 martie 2019. Apple Arcade va fi disponibil din toamna lui 2019 pe iOS, iPadOS, MacOS și TVOS. Serviciul este destinat să ofere acces la peste 100 de jocuri noi și exclusive.

Samsung nu a făcut Galaxy Note 10 doar pentru jucători, conform site-ului Knowyourmobile. Galaxy Note 10 este proiectat să fie unul dintre cele mai puternice telefoane de pe planetă. Este creat pentru toate tipurile de utilizatori, de la cei ce se ocupă de afaceri la utilizatorii obișnuiți. Și acest lucru este valabil și pentru GalaxyPlay Link.

Samsung GalaxyPlay Link poate fi folosit și în afaceri

În ceea ce privește aplicațiile de afaceri / întreprinderi, utilizatorii vor putea transmite fluxuri video și prezentări prin intermediul GalaxyPlay Link. Cu toate acestea, mai ales, oamenii vor folosi GalaxyPlay Link pentru jocuri – aceasta este caracteristica sa principală. Samsung a gândit GalaxyPlay Link pentru a fi una dintre cele mai bune caracteristici de pe seria Galaxy Note 10.

În plus, conform zvonurilor, Samsung lucrează cu Microsoft pentru a aduce jocuri Xbox la GalaxyPlay Link. Dacă este adevărat, acest lucru ar oferi Samsung un avantaj uriaș atât asupra Google Stadia, cât și a Apple Arcade. Închipuiți-vă că puteți transmite jocuri Triple-A atât de la Xbox cât și de la Windows? Ar fi un plus imens pentru Galaxy Note 10.

Ca întotdeauna, nimic nu este perfect și există câteva avertismente asociate cu GalaxyPlay Link de la Samsung. Și cel mai mare este că va fi disponibil doar pe gama de telefoane Galaxy Note 10 atunci când va fi lansat în septembrie. Cu toate acestea, ne așteptăm ca viitorul Samsung Galaxy S11 să primească suport imediat ce va ajunge în 2020. Menținerea GalaxyPlay Link exclusiv la cele mai recente Galaxy Note va ajuta la vânzările noilor telefoane Samsung. Din perspectiva afacerilor, are sens, deși este cu siguranță enervant pentru cei care folosesc un Galaxy Note 9 sau Samsung Galaxy S9, deoarece ambele telefoane ar putea rula GalaxyPlay Link fără probleme.

Stiri

Samsung a lansat SSD 980 PRO pentru gaming și aplicații high-end

Samsung Electronics a lansat ieri primul SSD PCIe 4.0 NVMe (SSD) al companiei – Samsung SSD 980 PRO. Noul 980 PRO este...

Samsung Semiconductor certificat pentru utilizare durabilă a apei

Samsung Hwaseong Campus, unde se găsesc fabricile de ultimă generație ale companiei și facilități de cercetare și dezvoltare pentru soluții de memorie...

Samsung Exynos 1000 mai puternic decât Snapdragon 875

Ambele companii, Samsung și Qualcomm, sunt implicate în fabricarea cipset-urilor. Compania Samsung lansează două variante ale flagship-urilor sale, un model cu procesor...

Galaxy S20 FE lansat: funcțiile preferate de fani la un preț accesibil

Samsung a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un...

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...