Samsung a lansat gama Bespoke 2022, va fi disponibilă și în Europa

267
Gama Bespoke 2022
Sursă foto Samsung Global newsroom

Samsung Electronics a anunțat lansarea unei noi game de produse Bespoke în Europa. Noua lansare face parte din angajamentul continuu al companiei de a deveni liderul furnizorului de electrocasnice digitale care sunt durabile, inteligente și frumos proiectate. Dotată cu funcții intuitive gama Bespoke 2022 oferă performanța supremă în bucătărie, spălătorie și în casă, cu produse durabile, inteligente și frumos proiectate. Noua gamă Bespoke 2022 este formată din mașinile de spălat rufe Bespoke AI; Cuptorul Bespoke AI; și Bespoke Infinite Line.

Samsung depășește în mod constant granițele pentru a crea produse inovatoare care ajută la îmbunătățirea vieții consumatorilor”. A declarat Hyesoon Yang, vicepreședinte executiv și șef al experienței clienților în Business Appliances digitale la Samsung, potrivit SamsungNewsroom. „Nouă gamă Bespoke vine cu o varietate de caracteristici de design care permit consumatorilor să-și ridice stilul de viață”.

Gama Bespoke 2022: mașina de spălat și uscătorul Bespoke AI

Samsung a anunțat lansarea unei noi serii de mașini de spălat de rufe Bespoke AI. Echipată cu tehnologii inovatoare, noua serie a fost dezvoltată în parteneriat cu marca de îmbrăcăminte activă Patagonia. Bespoke AI Washer vine cu un curs de spălare care reduce emisiile de micro-plastic din îmbrăcăminte cu 54%. Mașina de spălat utilizează o tehnologie de filtrare prin care care reține particulele de plastic dăunătoare.

Dincolo de reducerea micro-plasticului, mașina de spălat Bespoke AI este dotată cu și mai multe caracteristici ecologice pentru a permite utilizatorilor să experimenteze sustenabilitatea de zi cu zi fără a sacrifica performanța. Mașina de spălat este echipată cu tehnologia proprietară Samsung AI Ecobubble. Utilizarea apei rece în loc de apă caldă îi ajută pe utilizatori să economisească până la 70% din consumul de energie cu modul AI Energy al SmartThings Energy. De asemenea, asigură standarde înalte de curățenie și igienă pentru îmbrăcăminte, permițând detergentului să pătrundă rapid în țesături și să îndepărteze murdăria – chiar și în apă rece.

În plus, Bespoke AI Washer are senzori care măsoară greutatea încărcăturii și nivelul de murdărie. În acest fel asigura o cantitate optimă de apă, detergent și energie, minimizând risipa.

În plus, tehnologia SpaceMax permite mașinii să utilizeze un tambur mai mare fără a-și mări dimensiunile exterioare. Are o capacitate de 11 kilograme de rufe uscate. Cu designul frontal plat și diferitele opțiuni de culoare se poate integra cu ușurință în orice spațiu din casă.

O experiență de gătit inteligentă și sănătoasă cu cuptorul Bespoke AI

Lansat în octombrie pe piețele europene, Bespoke AI Oven vine cu funcții inteligente care fac din gătit o experiență sănătoasă. Cuptorul va permite utilizatorilor să pregătească alimente care sunt atât bune pentru papilele gustative, cât și pentru organism.

Gătitul cu abur a fost mult timp asociat cu gătitul sănătos. Astfel noul cuptor din gama Bespoke 2022 vine cu diverse funcții de gătit cu abur pentru a pregăti mâncăruri hrănitoare și delicioase la abur. Natural Steam permite utilizatorilor să obțină arome mai delicate, cu un interior umed și exterior crocant. Caracteristica Full Steam îi ajută pe utilizatori să aburească alimentele cu efort minim și să păstreze mai mult din aroma și nutrienții lor naturali. Cuptorul Bespoke AI are caracteristica Dual Cook Steam, combinând zonele superioare și inferioare cu tehnologia simplă de abur, astfel încât utilizatorii să poată economisi timp și energie gătind diferite feluri de mâncare simultan în diferite setări. Când ați terminat cu pregătirea mesei, o funcție de curățare cu abur încorporată face o curățare rapidă.

Cuptorul are mai multe funcții AI. De exemplu, AI Pro Cooking folosește tehnologia de recunoaștere a alimentelor cu imagini pentru a optimiza setările de gătire. În plus, utilizatorii pot face gătitul mai interactiv prin crearea și partajarea videoclipurilor time-lapse cu prietenii și familia pe rețelele sociale.

Cuptorul are o ușă plată fără mâner, cu deschidere la atingere, astfel încât se potrivește armonios cu mobilierul din bucătărie. Cuptorul este disponibil într-o varietate de culori și finisaje moderne, inclusiv Clean Navy, Clean White și Satin Beige.

Bespoke AI Oven se conectează cu serviciul SmartThings Cooking pentru a oferi rețete personalizate prin înțelegerea gusturilor, dietelor și inventarului utilizatorilor din frigiderul lor. De asemenea, SmartThings Cooking se poate sincroniza cu Samsung Health pentru a urmări obiectivele de calorii ale utilizatorilor și utilizarea pentru a recomanda rețete.

Bucătăria de vis cu Bespoke Infinite Line la comandă frumos proiectată

Samsung a lansat și Bespoke Infinite Line ca parte a gamei Bespoke 2022. Bespoke Infinite Line este o suită completă premium de electrocasnice, cu un accent inițial pe bucătărie. Bespoke Infinite Line întruchipează valorile calității excepționale și ale experienței de gătit, creând un produs atemporal care depășește gustul simplu. Această ultimă evoluție a liniei de electrocasnice Samsung își va face debutul global, inclusiv în Europa și SUA, o data cu lansarea în acest an a sistemului de refrigerare Door, care este compus din frigider, congelator și frigider pentru vin.

Din punct de vedere estetic, Bespoke Infinite Line posedă un design atemporal care completează fără efort mediul său cu linii verticale, materiale rafinate și finisaje sofisticate. Designul Infinit are un finisaj metalic lucios într-o culoare Timeless Greige cu un cadru elegant Iedge auriu de cupru. Gama este realizată din aluminiu durabil, făcându-l rezistent la zgârieturi și lovituri, precum și ușor de curățat.

În interiorul ușilor frigiderului, Black Metal Cooling menține frigul și ajută la restabilirea rapidă a pierderi de temperatură. În același timp, Tunnel Lighting de pe rafturi proiectează lumina în toate direcțiile, pentru a vedea în fiecare colț. De asemenea, vine cu o ușă cu deschidere automată care deschide automat ușa când o atingeți, emițând un sunet pentru a vă avertiza când se deschide. În plus, fără mânere care să iasă în afară și să-ți stea în cale, are un aspect elegant și încântător.

Alte caracteristici includ un ulcior cu umplere automată care se umple automat cu apă purificată când îl puneți în frigider. Folosind Infuzorul încorporat, puteți adăuga fructe sau ierburi pentru a crea băuturi cu aromă delicioasă. Păstrând ingredientele cu gust proaspăt și fără contaminare, configurația Flex Pantry păstrează alimentele ajustând temperaturile optimizate la tipul de alimente depozitate.