Samsung Gaming Hub primește Antstream Arcade și Blacknut

328
Antstream Arcade si Blacknut Samsung
Sursa foto : Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat că Antstream Arcade și Blacknut au fost adăugate la gama de parteneri Samsung Gaming Hub. Sosirea Antstream Arcade și Blacknut pe Samsung Gaming Hub pentru televizoare și monitoare Samsung Smart deblochează un nou nivel de jocuri pentru întreaga familie. Proprietarii selectați de televizoare inteligente și monitoare inteligente Samsung vor avea acum acces la aproape 3.000 de jocuri.

Samsung le permite jucătorilor de toate vârstele să găsească conținut și să aleagă aplicații de la partenerii lideri în streaming de jocuri: Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik și acum peste 1.400 de jocuri cu clasice arcade de la Antstream Arcade și peste 500 jocuri exclusive de la Blacknut. Disponibilitatea serviciilor pentru parteneri poate varia în funcție de regiune. Antstream și Blacknut vor fi disponibile momentan în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Spania, Italia și Brazilia.

Samsung Gaming Hub oferă jucătorilor mai multe modalități de a accesa titlurile pe care le iubesc. Jucătorii vor descoperi multe jocuri altele noi de la partenerii noștri de streaming de jocuri, fără nicio consolă”. A declarat Mike Lucero, șeful departamentului de management al produselor pentru jocuri la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Cu Antstream Arcade și Blacknut, am făcut jocurile și mai ușor de accesat.

Antstream Arcade și Blacknut la Samsung Gaming Hub

Antstream Arcade este cel mai mare serviciu de jocuri retro cloud din lume. Acesta oferă jucătorilor acces la peste 1.400 de jocuri clasice și 500 de mini-provocări. Jucați jocuri arcade clasice, cum ar fi „Galaga”, „Dig Dug” și „Double Dragon” prin intermediul televizorului sau al monitorului Samsung Smart prin intermediul Samsung Gaming Hub.

Antstream Arcade oferă cea mai bună experiență de streaming de jocuri video arcade retro. Suntem mândri să ne aliniem cu parteneri precum Samsung Gaming Hub, pentru a ajunge la mai mulți jucători.”, A declarat Steve Cottam, CEO Antstream Arcade.

Antstream Arcade este prima platformă gratuită de streaming de jocuri retro din lume. A fost lansată în 2013 și are sediul în Southwark, Londra, Anglia. Cele mai populare titluri includ Mortal Kombat, Pac-Man, Galaga, Asteroids și Marble Madness!

Pentru a sărbători lansarea, Antstream va desfășura un turneu global Samsung pe platforma clasică de spin master pentru a avea șansa de a câștiga un abonament pe viață la Antstream și de a participa la o tragere la sorți pentru a câștiga unul dintre cele trei abonamente anuale. Oricine poate intra în turneu pe antstream.com.

Cele două servicii de streaming vor prezentate Summer Game Fest

Blacknut este un serviciu online de streaming de jocuri video care oferă acces instantaneu la sute de jocuri. Cu un abonament lunar, jucătorii pot alege dintre peste 500 de jocuri premium pentru întreaga familie, cinci profiluri de jucător accesibile simultan și o bibliotecă de jocuri disponibilă pe o varietate de ecrane.

Organizat și echipat cu controale parentale opționale, catalogul de jocuri Blacknut oferă și o gamă largă de opțiuni pentru utilizatorii mai tineri. Un profil separat protejat de cod pin permite jucătorilor juniori să se bucure de opțiuni precum marile aventuri ale Outright Games bazate pe cele mai îndrăgite emisiuni TV pentru copii, inclusiv „PAW Patrol” și seria „Gigantosaurus”.

Blacknut este încântat să colaboreze cu Samsung Gaming Hub și să introducă catalogul nostru în platformă de streaming de jocuri”. A declarat Nabil Laredj, VP, Business Development & Licensing la Blacknut.

Samsung Gaming Hub revine la Summer Game Fest din Los Angeles săptămâna viitoare cu mai multe jocuri. Antstream Arcade și Blacknut vor fi prezentate la standul Samsung Gaming Hub, alături de partenerii de streaming de jocuri Samsung Gaming Hub Xbox, NVIDIA GeForce Now, Amazon Luna și Utomik.