Amazon Luna ajunge pe Samsung Gaming Hub în mai multe țări

203
Amazon Luna Samsung Gaming Hub
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung Gaming Hub este o aplicație care vine cu televizoarele inteligente Samsung după 2021. Printre alte caracteristici, oferă o modalitate de a accesa rapid o serie de servicii de jocuri în cloud, inclusiv NVIDIA GeForce Now, Utomok și Microsoft Xbox Cloud Gaming. Acum serviciul de streaming Amazon Luna este disponibil pe Samsung Gaming Hub în mai multe țări.

Jocurile în cloud au devenit foarte populare în ultimii ani. Principala cauză este că le permit jucătorilor să joace jocuri de înaltă calitate fără a fi nevoie de hardware scump. În schimb, jocurile sunt transmise prin internet pe un dispozitiv la alegere. Amazon Luna este unul dintre cei mai noi jucători din acest spațiu, dar a câștigat deja o mulțime de urmăritori fideli datorită bibliotecii sale impresionante de jocuri și interfeței ușor de utilizat.

Samsung Gaming Hub primește Amazon Luna

Serviciul de streaming de jocuri în cloud Amazon Luna fost lansat în Canada, Germania și Marea Britanie în martie 2023. Potrivit SamMobile, acum Amazon Luna este disponibil pe platforma Samsung Gaming Hub de pe pe televizoarele inteligente Samsung din țările respective. Prin sosirea Amazon Luna pe Samsung Gaming Hub, utilizatorii din Canada, Germania și Marea Britanie pot juca toate jocurile oferite de serviciul de jocuri Amazon chiar de pe televizorul lor inteligent Samsung.

Utilizatorii Samsung Gaming Hub din SUA au putut accesa jocurile Amazon Luna de pe televizoarele lor inteligente din august 2022. Dacă sunteți abonat Amazon Prime, puteți accesa multe jocuri gratuite. Rețineți că selecția de jocuri gratuite se schimbă cu timpul. Dacă accesați Amazon Luna acum, puteți juca Yakuza Kiwami 2 și The Jackbox Party Pack 3.

Jackbox Party Pack este o serie de jocuri video de petrecere dezvoltate de Jackbox Games aproape anual începând din 2014. Jackbox Party Pack 9 a fost lansat pe 20 octombrie 2022. Jackbox Party Pack 10 va fi lansat la sfârșitul anului 2023.

Dacă doriți să jucați titluri suplimentare, puteți accesa canalele de la Amazon și Ubisoft. Dacă doriți să încercați Luna pe televizorul dvs. Samsung, veți avea nevoie de o conexiune la internet capabilă să descarce viteze între 10 și 20 Mbps și o modalitate de a controla jocurile. Puteți folosi un controler Amazon Luna, un controler compatibil Bluetooth sau USB 2.0 sau un telefon cu aplicația pentru controler Luna instalată.